Yellowbrick en Techniek Nederland maken mobiel parkeren voordeliger voor de installatiesector

Cirkels_13
Techniek-Nederland

Yellowbrick is al jaren één van de grootste spelers in de markt van mobiel parkeren en wil daarbij altijd de beste parkeeroplossing bieden. Daarom gaan Yellowbrick en Techniek Nederland mobiel parkeren een stuk voordeliger maken voor leden van Techniek Nederland. Techniek Nederland Techniek Nederland zet zich in voor technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. De ondernemersvereniging maakt technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. Samenwerking Met vertegenwoordiging van ruim 6.300 bedrijven vormt Techniek Nederland één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland. Door zich te binden aan Yellowbrick wordt mobiel parkeren veel voordeliger voor de installatiesector. Speciaal voor leden van Techniek Nederland biedt Yellowbrick namelijk een abonnement dat 48% voordeliger is dan het gebruikelijke Yellowbrick abonnement. Yellowbrick directeur Jeffrey Wolvekamp: ‘’Wij zijn trots op de nieuwe samenwerking met Techniek Nederland, mobiel parkeren wordt nu nog voordeliger én toegankelijker voor de installatiesector. Leden van Techniek Nederland kunnen via het speciale…

Cirkels_14

Yellowbrick is al jaren één van de grootste spelers in de markt van mobiel parkeren en wil daarbij altijd de beste parkeeroplossing bieden. Daarom gaan Yellowbrick en Techniek Nederland mobiel parkeren een stuk voordeliger maken voor leden van Techniek Nederland.

Techniek Nederland
Techniek Nederland zet zich in voor technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. De ondernemersvereniging maakt technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant.

Samenwerking
Met vertegenwoordiging van ruim 6.300 bedrijven vormt Techniek Nederland één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland. Door zich te binden aan Yellowbrick wordt mobiel parkeren veel voordeliger voor de installatiesector. Speciaal voor leden van Techniek Nederland biedt Yellowbrick namelijk een abonnement dat 48% voordeliger is dan het gebruikelijke Yellowbrick abonnement.

Yellowbrick directeur Jeffrey Wolvekamp: ‘’Wij zijn trots op de nieuwe samenwerking met Techniek Nederland, mobiel parkeren wordt nu nog voordeliger én toegankelijker voor de installatiesector. Leden van Techniek Nederland kunnen via het speciale Yellowbrick abonnement onbeperkt parkeren zonder transactiekosten te betalen.’’

Gratis registreren
Met de speciale Yellowbrick-aanbieding voor leden van Techniek Nederland besparen leden maar liefst 48% op het normale Yellowbrick abonnement. Bekijk hier de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!