ParkBee

Heb je een vraag in de categorie ParkBee? Die hebben we misschien al beantwoord! Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan op onze andere FAQ pagina's of neem contact op met onze klantenservice.

Moet ik een apart abonnement afsluiten om bij ParkBee te parkeren?
Je hoeft geen extra abonnement af te sluiten om bij ParkBee te parkeren. Je parkeert eenvoudig met de Yellowbrick-app.
Wat moet ik doen als de slagboom niet open of dicht gaat wanneer ik op een ParkBee locatie wil parkeren?
In het geval dat de slagboom niet opengaat bij het uitrijden van garage, kan je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan 24/7 paraat en kunnen op afstand de slagboom voor je opendoen.
Er is schade aan mijn auto gemaakt terwijl ik bij ParkBee heb geparkeerd, wat moet ik nu doen?
Wat vervelend! Schade aan jouw voertuig kan op verschillende manieren plaatsvinden. Wij raden daarom aan om een e-mail te sturen naar support@parkbee.nl. Voeg foto's van de schade aan het voertuig toe aan de e-mail, de locatie en als mogelijk datum en tijdstip. Zij zullen contact met je opnemen.
Hoe herken ik een ParkBee locatie?
ParkBee locaties zijn voorzien van een Yellowbrick sticker. ParkBee locaties zijn ook te vinden via de kaartweergave in de Yellowbrick-app wanneer je een parkeeractie wilt starten, te herkennen aan het gele p icoontje.
Hoe moet ik betalen bij ParkBee?
Je betaalt achteraf via je Yellowbrick-factuur.
Waarom zijn sommige garages alleen in avonden en weekenden geopend?
ParkBee richt zich op parkeerterreinen die niet (altijd) gebruikt worden. Denk aan een parkeergarage van een bedrijf. In dit geval is de ParkBee locatie enkel in de avond en in het weekend beschikbaar.
Wat moet ik doen als de voetgangersdeur niet opengaat?
De voetgangersdeur gaat altijd open vanuit de binnenkant. Via de Yellowbrick-app kan je de voetgangersdeur vanaf de buitenkant opendoen. Let goed op het nummer van de deur, soms zijn er meerdere deuren op één ParkBee locatie. In het geval dat de voetgangersdeur niet open gaat kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.
Hoe wordt de prijs bij een ParkBee locatie bepaald?
De prijs van een ParkBee locatie wordt bepaald op basis van de capaciteit. De prijs blijft voordeliger dan straatparkeren of in de garage in de buurt van de desbetreffende ParkBee locatie.

Direct contact met ons

YB-ICON-CHAT

Whatsapp

Open Whatsapp

YB-ICON-MAIL

Mailen

Stuur mail

YB-ICON-BELLEN

Bellen

0900 2006999

Ma t/m vrij 09:00 -18:00
YB-ICON-TWITTER

Twitter

@yellowbricknl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur