Meest voorkomende vragen

Heb je een vraag over Meest voorkomende vragen? Die hebben we misschien al beantwoord! Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen over Meest voorkomende vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan op onze andere FAQ pagina's of neem contact op met onze klantenservice.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Hoe kom ik aan mijn wachtwoord?

Via Mijn Yellowbrick kan je een e-mail aanvragen met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken voor Mijn Yellowbrick. Je moet hiervoor je klantnummer invoeren.

De e-mail wordt gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. De activatielink is 6 uur geldig. Indien je binnen deze 6 uur geen wachtwoord aanmaakt, dien je een nieuwe link aan te vragen.

Voor de beheerders bij zakelijk gebruik van Yellowbrick

Staat er alleen een 06-nummer bij de inlog naam van de eindgebruiker, dan ontvangt de eindgebruiker een sms voor een nieuw wachtwoord. Wanneer er zowel een 06- nummer als een e-mailadres ingevuld staat, dan ontvangt de eindgebruiker altijd een e-mail. Lees hier meer over het aanvragen van een wachtwoord voor zakelijk gebruik.

De Yellowbrick-parkeerapp

Je kunt je wachtwoord ook opvragen via de 'wachtwoord vergeten' functie in de Yellowbrick-parkeerapp.

Ik ben mijn klantnummer kwijt

Hoe kom ik aan mijn klantnummer?

Je klantnummer vind je terug in de e-mail 'Welkom bij Yellowbrick' of op je factuur. Je kunt je klantnummer via: Mijn Yellowbrick opvragen door het bij ons bekende e-mailadres in te voeren, wij e-mailen dan jouw klantnummer.

Let op, je klantnummer is niet hetzelfde als het gebruikersnummer.

Ik heb een ander e-mailadres en kan daardoor mijn wachtwoord niet opvragen

Vul hier het contactformulier in en vermeld daarin je oude en nieuwe e-mailadres in en indien mogelijk je klantnummer. Dan helpen wij je verder!

Ik krijg de melding dat mijn account geblokkeerd is, wat nu?
Als wij een Yellowbrick-factuur niet kunnen incasseren, wordt je account tijdelijk geblokkeerd. Dezelfde dag ontvang je per e-mail een betalingsherinnering. Je dient binnen 7 dagen na dagtekening het geld over te maken naar het rekeningnummer in deze herinnering. Vergeet in de omschrijving niet je klantnummer te vermelden. Als je na de betalingsherinnering niet op tijd betaalt, zijn wij genoodzaakt om je dossier over te dragen aan Flanderijn Incasso Gerechtsdeurwaarders. Bekijk ons filmpje over geblokkeerde accounts.
Reactivering account Zodra onze administratie je nabetaling heeft verwerkt, reactiveren wij je account zodat je weer kunt bricken. Let op: de verwerking van een handmatige betaling duurt 2 tot 3 werkdagen. Zorg voor optimaal gebruik van onze service dus voor voldoende geld op je rekening. Een nieuwe creditcard? Geef wijzigingen in je betalingsgegevens direct door op Mijn Yellowbrick.
Hoe wijzig ik mijn kenteken?
Start je een transactie via de Yellowbrick-parkeerapp? Dan voer je je nieuwe kenteken in nadat je de zonecode hebt geselecteerd door op 'Nee, wijzigen' te klikken. Start en stop je transacties telefonisch? Wijzig dan eerst je kenteken op Mijn Yellowbrick:
  • Log in.
  • Ga naar ‘Kaart/Gebruiker’ voor een overzicht van je gebruiker(s).
Klik op ‘Wijzigen’ voor het aanpassen van je kenteken. Bekijk hieronder onze video over het wisselen van je kenteken met de app:
Wat is bricken?

Bricken is parkeren met Yellowbrick: het starten en stoppen van de parkeertijd met je mobiele telefoon. De parkeerautomaat is overbodig, je parkeert met onze parkeer app, telefonisch of via internet. In Q-Park parkeerfaciliteiten gebruik je de P+ pas, waarmee je direct uitrijdt.

Direct contact met ons

YB-ICON-CHAT

Whatsapp

Open Whatsapp

YB-ICON-MAIL

Mailen

Stuur mail

YB-ICON-BELLEN

Bellen

0900 2006999

Ma t/m vrij 09:00 -13:00
YB-ICON-TWITTER

Twitter

@yellowbricknl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur