Mijn Yellowbrick

Heb je een vraag over Mijn Yellowbrick? Die hebben we misschien al beantwoord! Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen over Mijn Yellowbrick. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan op onze andere FAQ pagina's of neem contact op met onze klantenservice.

Hoe voeg ik een buitenlands kenteken toe?

Het is mogelijk om een buitenlands kenteken toe te voegen aan je account. Je hebt de keuze om naast Nederlandse kentekens 'NL' ook kentekens uit België 'B', Duitsland 'D', Frankrijk 'F', Verenigd Koninkrijk 'GB', Luxemburg 'L' en Polen 'PL' op een nummerplaat te gebruiken.

Een buitenlands kenteken kun je op twee manieren toevoegen:

1. Via Mijn Yellowbrick:
• Login.
• Ga naar 'Mijn kenteken wijzigen'.
• Klik op 'Wijzigen'.
• Voer het kenteken in dat je wilt gebruiken.
• Selecteer het land van herkomst van het kenteken.
• Klik op 'Opslaan'.

2. Via de app:
• Voer de zonecode in.
• Bevestig de zonecode.
• Selecteer 'Nee, wijzigen'.
• Selecteer 'Wijzigen'.
• Selecteer 'Nieuw kenteken toevoegen'.
• Voer uw kenteken in.
• Selecteer het vakje naast de gele auto om het land van herkomst in te voeren.
• Selecteer 'Kenteken opslaan'.

Bekijk hieronder onze video over het wijzigen van een kenteken via de parkeer app:

Hoe wijzig ik mijn kenteken?
Start je een transactie via de Yellowbrick-parkeerapp? Dan voer je je nieuwe kenteken in nadat je de zonecode hebt geselecteerd door op 'Nee, wijzigen' te klikken. Start en stop je transacties telefonisch? Wijzig dan eerst je kenteken op Mijn Yellowbrick:
  • Log in.
  • Ga naar ‘Kaart/Gebruiker’ voor een overzicht van je gebruiker(s).
Klik op ‘Wijzigen’ voor het aanpassen van je kenteken. Bekijk hieronder onze video over het wisselen van je kenteken met de app:
Waar bekijk ik een overzicht van mijn parkeertransacties?
Een overzicht van je parkeertijden en -kosten bekijk je op Mijn Yellowbrick:
  • Log in.
  • Ga naar ‘Transacties’.
Log je voor de eerste keer in op Mijn Yellowbrick? In de e-mail ter bevestiging van je account vind je jouw klantnummer en een link waarmee je direct een wachtwoord aanmaakt.
Waar wijzig ik mijn gegevens op Mijn Yellowbrick?
Geef wijzigingen tijdig door op Mijn Yellowbrick. Log je voor de eerste keer in op Mijn Yellowbrick? In de e-mail ter bevestiging van je account vind je jouw klantnummer en een link waarmee je direct een wachtwoord aanmaakt. MIJN GEGEVENS Algemeen Een naam- of adreswijziging (wanneer je gaat verhuizen bijvoorbeeld) kun je hier doorgeven. Betaalwijze Voor het wijzigen van de manier van betalen: via creditcard of automatische incasso. Wachtwoord Voor het wijzigen van je Mijn Yellowbrick-wachtwoord. Pincode Voor het wijzigen van je pincode. Deze pincode heb je nodig als je ons Noodnummer belt, bijvoorbeeld als je een parkeertransactie stopt met een ander nummer dan waar je deze mee startte. Mijn lidmaatschap Voor het wijzigen van de servicevorm: of je neemt een abonnement óf je betaalt per keer dat je parkeert (per transactie). Hier vind je ook de prijsvoorwaarden van het lidmaatschap. MIJN MOBIELE NUMMERS Voor het verwijderen, aanpassen en toevoegen van mobiele nummers. Onder ‘Kaart/Gebruiker’ en dan ‘Wijzigen’ selecteer je het juiste mobiele nummer per gebruiker als je een mobiel nummer hebt toegevoegd. Let op: je kunt maximaal 2 nummers aan een gebruiker koppelen, en een telefoonnummer kan niet aan meerdere gebruikers worden gekoppeld. Onder ‘Mobiel’ kun je ook de SMS Reminder Service (de)activeren of wijzigen. KAART/GEBRUIKER Voor het wijzigen van je kenteken of het selecteren van een ander mobiel nummer per gebruiker. Onder ‘Kaart/Gebruiker’ kun je ook je P+ pas(en) blokkeren. P+ passen Voor het koppelen van de P+ pas aan een gebruiker (optioneel). Je kenteken wordt dan zichtbaar op de factuur en in het online transactieoverzicht. Deze administratieve optie beïnvloedt de werking van je P+ pas niet, de pas is nog steeds voor elk voertuig te gebruiken. Aan een gebruiker kun je maximaal 1 P+ pas koppelen. Onder ‘P+ passen kun je ook je P+ pas (de)activeren. Bekijk ons filmpje Activeren P+ pas.
Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben?
Op Mijn Yellowbrick vraag je eenvoudig een nieuw wachtwoord aan:

Via Mijn Yellowbrick kun je een e-mail aanvragen met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken voor Mijn Yellowbrick. Je moet hiervoor je klantnummer invoeren.

De e-mail wordt gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. De activatielink is 6 uur geldig. Indien je binnen deze 6 uur geen wachtwoord aanmaakt, dien je een nieuwe link aan te vragen.

Voor de beheerders bij zakelijk gebruik van Yellowbrick

Staat er alleen een 06-nummer bij de inlog naam van de eindgebruiker, dan ontvangt de eindgebruiker een sms voor een nieuw wachtwoord. Wanneer er zowel een 06- nummer als een e-mailadres ingevuld staat, dan ontvangt de eindgebruiker altijd een e-mail.

De Yellowbrick-parkeerapp

Je kunt je wachtwoord ook opvragen via de 'wachtwoord vergeten' functie in de Yellowbrick-parkeerapp.

Wat is Mijn Yellowbrick?
Als klant van Yellowbrick heb je een persoonlijke pagina op onze website: Mijn Yellowbrick. Op deze pagina bekijk en wijzig je jouw persoonlijke gegevens. Via ‘Internet Parkeren’ start en stop je parkeertransacties. Onder 'Transacties' vind je alle parkeertransacties terug. Bekijk onze Handleiding Mijn Yellowbrick. Log je voor de eerste keer in op Mijn Yellowbrick? In de e-mail ter bevestiging van je account vind je jouw klantnummer en een link waarmee je direct een wachtwoord aanmaakt.

Direct contact met ons

YB-ICON-CHAT

Whatsapp

Open Whatsapp

YB-ICON-MAIL

Mailen

Stuur mail

YB-ICON-BELLEN

Bellen

0900 2006999

Ma t/m vrij 09:00 -13:00
YB-ICON-TWITTER

Twitter

@yellowbricknl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur