6 redenen waarom ParkAlert helpt met het besparen op parkeerkosten

Cirkels_13
YBxPA-Website-2 (1)

Welkom bij Yellowbrick, wellicht ben je aan het oriënteren naar een oplossing voor de grootste ergernis van iedere mobiel parkeerder in Nederland: Het vergeten van een parkeeractie. Zo’n 70% van alle mobiel parkeerders in Nederland vergeet hun parkeeractie wel eens tijdig aan of uit te zetten. Dankzij de nieuwste technologie: ParkAlert, vergeten mobiele parkeerders nooit meer een parkeeractie. Hieronder geven wij je zes redenen waarom jij geld kunt besparen met ParkAlert. Lees ze snel door en ontdek of ParkAlert ook iets voor jou is. 1. Vergeet nooit meer je parkeeractie te stoppen. Je hebt haast, bent nog niet helemaal wakker of druk in gesprek en… Oeps, je vergeet je parkeeractie te stoppen! Enorm zonde en frustrerend, want parkeerkosten lopen hoog op zonder dat je überhaupt geparkeerd staat. Je rijdt naar je bestemming en komt er later achter dat je parkeeractie nog loopt en onnodige parkeerkosten kwijt bent. Gebeurt dit jou…

Cirkels_14

Welkom bij Yellowbrick, wellicht ben je aan het oriënteren naar een oplossing voor de grootste ergernis van iedere mobiel parkeerder in Nederland: Het vergeten van een parkeeractie. Zo’n 70% van alle mobiel parkeerders in Nederland vergeet hun parkeeractie wel eens tijdig aan of uit te zetten. Dankzij de nieuwste technologie: ParkAlert, vergeten mobiele parkeerders nooit meer een parkeeractie. Hieronder geven wij je zes redenen waarom jij geld kunt besparen met ParkAlert. Lees ze snel door en ontdek of ParkAlert ook iets voor jou is.

1. Vergeet nooit meer je parkeeractie te stoppen.

Je hebt haast, bent nog niet helemaal wakker of druk in gesprek en… Oeps, je vergeet je parkeeractie te stoppen! Enorm zonde en frustrerend, want parkeerkosten lopen hoog op zonder dat je überhaupt geparkeerd staat. Je rijdt naar je bestemming en komt er later achter dat je parkeeractie nog loopt en onnodige parkeerkosten kwijt bent. Gebeurt dit jou een paar keer per jaar? Dan kun je al snel 20% besparen op parkeerkosten door gebruik te maken van ParkAlert.

2. Vergeet nooit meer je parkeeractie te starten.

Door de scanauto die tegenwoordig rondjes rijdt in jouw gemeente, vind je in 9/10 gevallen een boete op je deurmat wanneer je een parkeeractie tijdig vergeet te starten. Zeker in de Randstad ben je al snel de pineut. Het vergeten te starten van een parkeeractie resulteert in een parkeerboete van ruim €55,-, weggegooid geld! Met behulp van ParkAlert vergeet je nooit meer je parkeeractie te starten en zijn parkeerboetes verleden tijd.

3. Vergeet nooit meer waar je auto geparkeerd staat.

Gebeurt dit jou wel eens? Je bent in een drukke stad, in de buurt van een festival of een hele dag op pad geweest. Je wilt naar huis maar vergeet waar je auto geparkeerd staat. Hoe fijn is het dan als je via je mobiel precies kunt zien waar je auto geparkeerd staat én hoe je erheen moet lopen? Inderdaad, heel fijn! Door de Find my car functie van ParkAlert vergeet je nooit meer waar je auto gepaarkeerd staat. Zo betaal je dus geen minuut teveel aan parkerkosten.

4. Pimp je auto!

ParkAlert is niet alleen super handig, maar pimpt ook je auto! ParkAlert bestaat namelijk uit een fysieke knop, welke is bedrukt met de allernieuwste druktechniek: doming. Door deze doming techniek heeft de ParkAlert knop een fantastische, professionele uitstraling. Dus is het een keer tijd om je jaren oude auto te pimpen? Ga dan voor de goedkoopste oplossing en plak ParkAlert als moderne gadget in je auto!

5. Rij MONO!

Zoals eerder beschreven vergeet zo’n 70% van de mobiel parkeerders in Nederland hun parkeeractie tijdig aan of uit te zetten. Wanneer wordt de parkeeractie uitgezet? Uit ons eigen onderzoek blijkt dat 40% hun parkeeractie tijdens het rijden uitzet, wat resulteert in gevaarlijke situaties op de weg door onoplettendheid. Daarnaast ontvang je als bestuurder al snel een boete wanneer je met je mobiel in je hand achter het stuur zit. Door gebruik te maken van ParkAlert zal je dit in ieder geval nooit meer gebeuren. Rij MONO en gebruik ParkAlert!

6. Samenvattend: bespaar geld met ParkAlert!

ParkAlert biedt vele features, maar het belangrijkste is natuurlijk dat jij nooit meer je parkeeractie vergeet. Vergeet je wel eens je parkeeractie te starten, of stoppen? Dan kun je flink gaan besparen op je parkeerkosten door gebruik te maken van ParkAlert.

Hoe gaat ParkAlert bij Yellowbrick mij helpen?

ParkAlert is samen met gebruikers van Yellowbrick ontwikkeld om de grootste ergernis van de mobiel parkeerder op te lossen, namelijk het vergeten van een parkeeractie. ParkAlert is makkelijk gezegd een geheugensteuntje in de vorm van een fysieke knop. De knop plak je eenvoudig in de auto, op een plek naar keuze (bijvoorbeeld op het dashboard).

De knop geeft een alarm wanneer je na een parkeeractie terugkomt in de auto, druk op de knop en jouw parkeeractie wordt automatisch gestopt. Loop je weg van de auto en ben je vergeten je parkeeractie aan te zetten? Dan ontvang je een notificatie op je telefoon, waarmee je super eenvoudig je parkeeractie start.

De ParkAlert knop is ontworpen door Yellowbrick gebruikers en werkt zoals beschreven exclusief bij Yellowbrick.

Meer weten over ParkAlert? Lees in onze whitepaper alles over ons onderzoek, het ontstaan van, en meer informatie over het exclusieve product ParkAlert.

 

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!