Laatste nieuws

Polestar 2 dashboard

How Google and Apple took over the in-car dashboard

Door Leander Strijker | 9 augustus 2023

Google and Apple have successfully launched their infotainment solutions with some automakers ditching traditional in-car software all together.

Fiets Amsterdam

Het waterbedeffect van de knip in de Weesperstraat

Door Leander Strijker | 21 juni 2023

De knip in de Weesperstraat heeft grote gevolgen voor de stad Amsterdam. Wat wil de stad hiermee bereiken?

Tesla Model Y

De onbetaalbare elektrische auto

Door Leander Strijker | 1 juni 2023

De elektrische auto is met een gemiddelde prijs van €51.000 nog vooral duur speelgoed. Wanneer gaat de prijs zakken zodat deze voor iedereen betaalbaar is?

Deelfietsen

Doorbraak deelvervoer laat op zich wachten

Door Leander Strijker | 10 mei 2023

Deelvervoer is in opkomst. Maar ondanks het enthousiasme van aanbieders, lijkt een definitieve doorbraak nog op zich wachten.

Amsterdam

Gaat de auto verdwijnen uit het Amsterdamse straatbeeld?

Door Leander Strijker | 24 april 2023

De gemeente Amsterdam zet radicale stappen om de stad minder aantrekkelijk te maken voor de auto. Is hiermee het einde in zicht voor de auto binnen Amsterdam?

Laadpaal Amsterdam

Is het Nederlandse laadnetwerk klaar voor elektrificatie?

Door Leander Strijker | 13 april 2023

Het Nederlandse wagenpark elektrificeert in rap tempo. Het aantal verkochte elektrische auto’s neemt jaar op jaar toe. Maar is het laadnetwerk klaar om de vraag op te kunnen vangen?

Yellowbrick lanceert nieuw product met automatisch start- en stopsysteem gericht op de zakelijke markt

Door Bartek Bezemer | 16 december 2021

Amsterdam, 16 december 2021 – Parkeerapp Yellowbrick lanceert in samenwerking met het tech-bedrijf Concar de app Yellowbrick Connected: een innovatie die automatische parkeerbetalingen mogelijk maakt en daarmee de grootste ergernis van mobiel parkeren wegneemt.

5 tips om zuiniger te rijden

Door Bartek Bezemer | 2 september 2021

Onlangs zijn wij in gesprek gegaan met onze klanten, hieruit bleek dat de onderwerpen ‘milieu’ en ‘zuinig rijden’ als belangrijk worden gezien. De onderliggende reden hiervan is het tegengaan van milieuvervuiling en het besparen van geld. Om jullie op weg te helpen hebben wij hierbij 5 tips om zuiniger te rijden, doe er je voordeel…

6 redenen waarom ParkAlert helpt met het besparen op parkeerkosten

Door Bartek Bezemer | 24 juni 2021

Het is de grootste ergernis van iedere mobiel parkeerder in Nederland: Het vergeten van een parkeeractie. Zo’n 70% van alle mobiel parkeerders in Nederland vergeet hun parkeeractie wel eens tijdig aan of uit te zetten. Dankzij de nieuwste technologie: ParkAlert, vergeten mobiele parkeerders nooit meer een parkeeractie. Hieronder geven wij je zes redenen waarom jij…

6 redenen waarom ParkAlert helpt met het besparen op parkeerkosten

Door Bartek Bezemer | 22 september 2020

Welkom bij Yellowbrick, wellicht ben je aan het oriënteren naar een oplossing voor de grootste ergernis van iedere mobiel parkeerder in Nederland: Het vergeten van een parkeeractie. Zo’n 70% van alle mobiel parkeerders in Nederland vergeet hun parkeeractie wel eens tijdig aan of uit te zetten. Dankzij de nieuwste technologie: ParkAlert, vergeten mobiele parkeerders nooit…