Laatste nieuws

Yellowbrick verbreedt parkeerdienstverlening samen met XXImo

Betalen voor parkeren op straat en parkeergarages met één geïntegreerde oplossing

Amsterdam, 29 November 2022 – Parkeerapp Yellowbrick en mobiliteitsspecialist XXImo sluiten de handen ineen om alle gebruikers van Yellowbrick te voorzien van een totaaloplossing voor parkeren. Door de samenwerking krijgen gebruikers – naast mobiel parkeren op straat – nu ook toegang tot 95 procent van alle parkeergarages in Nederland. XXImo verzorgt de uitgifte van de kaart die werkt bij alle garages die Visa accepteren als betaalmiddel.

Alle parkeeracties die met Yellowbrick gedaan worden, zowel op straat als in de garage, komen op 1 maandelijkse btw-gespecificeerde factuur. Door de btw-specificatie is deze oplossing van Yellowbrick tevens zeer aantrekkelijk voor zakelijke gebruikers. De nieuwe oplossing komt in de winter van 2022 beschikbaar voor de gebruikers van Yellowbrick.

Lees meer

Vanaf vandaag een vernieuwde Yellowbrick-app! Lees hier nuttige informatie.

Vanaf vandaag kun je gebruik maken van een compleet vernieuwde Yellowbrick-app! De app heeft een frisse look en zit vol met nieuwe functionaliteiten. De app updatet in de meeste gevallen automatisch, je hoeft geen nieuwe app te downloaden.

Lees meer

Op 3 april lanceren wij een vernieuwde Yellowbrick-app!

Wij hebben groot nieuws….

Op zondag 3 april lanceren wij een compleet vernieuwde Yellowbrick-app! De app heeft een frisse look en zit vol met nieuwe functionaliteiten. De app updatet automatisch, je hoeft geen nieuwe app te downloaden.

Lees meer

Gegevens wijzigen en extra gebruikers toevoegen tijdelijk niet mogelijk

Beste klant,

Vanaf donderdag 24 maart t/m zaterdag 2 april is het niet meer mogelijk om je persoonlijke gegevens te wijzigen of extra gebruikers toe te voegen.

Lees meer

Kort onderhoud tussen 00:00 en 04:00 in de nacht van zondag 27 februari op maandag 28 februari

Yellowbrick wil al haar klanten de beste parkeerapp en website bieden. Daarom verbeteren wij regelmatig onze systemen. In de nacht van zondag 27 februari op maandag 28 februari tussen 00:00 tot 04:00 gaan wij voor je aan de slag.

Wat merk jij van de werkzaamheden?

Lees meer

Parkeren bij Q-park vanaf 01-01-2022 niet meer mogelijk

Vanaf 01-01-2022 is het niet meer mogelijk om via Yellowbrick bij Q-Park garages te parkeren.

Lees meer

Openingstijden klantenservice rondom de feestdagen

Beste klant,

Het einde van het jaar is in zicht. Graag informeren wij je over onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen.

Lees meer

Dubbele factuur/herinnerings e-mails

Beste klant, We hebben te maken met een e-mail storing. Hierdoor sturen wij onterecht dubbele factuur e-mails en dubbele herinnerings…

Lees meer
ParkBee Amsterdam

De beste ParkBee locaties voor een dagje uit in Amsterdam

Dierentuin Artis Artis is sinds 1838 een bekend gezicht in het Amsterdamse centrum, al was het bij haar oprichting vele…

Lees meer

Parkeer en doneer €1,- aan stichting Zorg na Werk in Coronazorg

Corona raakt iedereen, onze zorgverleners in het bijzonder: zij staan vooraan en blijven, ondanks de toenemende werkdruk en blootstelling aan…

Lees meer