De beste ParkBee locaties voor een dagje uit in Amsterdam

Cirkels_13
ParkBee Amsterdam

Dierentuin Artis Artis is sinds 1838 een bekend gezicht in het Amsterdamse centrum, al was het bij haar oprichting vele malen bescheidener en had het slechts enkele dieren. Een jaar later kwamen er al snel nieuwe dieren bij zoals leeuwen, een tijger, een panter, hyena’s en meer. Momenteel is Artis bezig zichzelf te transformeren van dierentuin naar educatief centrum. ParkBee locatie: Jakoba Mulderplein 78 Ingenieur (1018 MZ Amsterdam) De Kalverstraat Ajax werd er opgericht in 1900 en Piet Mondriaan schilderde er zijn eerste schilderen. We hebben het hier over de iconische en eeuwenoude Kalverstraat in Amsterdam. Vandaag de dag is het een bruisende winkelstraat met een breed scala aan diverse winkels, zoals H&M, Zara, Esprit, Nike en vele anderen. ParkBee locatie: Kalverstraat (Singel 451C, 1012 WP Amsterdam) Het Rijksmuseum Het Rijksmuseum is het huis voor vele van ’s werelds meest invloedrijke kunstenaars, waaronder de Nachtwacht van Rembrandt. Het Rijksmuseum kwam…

Cirkels_14

Dierentuin Artis
Artis is sinds 1838 een bekend gezicht in het Amsterdamse centrum, al was het bij haar oprichting vele malen bescheidener en had het slechts enkele dieren. Een jaar later kwamen er al snel nieuwe dieren bij zoals leeuwen, een tijger, een panter, hyena’s en meer. Momenteel is Artis bezig zichzelf te transformeren van dierentuin naar educatief centrum.

ParkBee locatie: Jakoba Mulderplein 78 Ingenieur (1018 MZ Amsterdam)

De Kalverstraat
Ajax werd er opgericht in 1900 en Piet Mondriaan schilderde er zijn eerste schilderen. We hebben het hier over de iconische en eeuwenoude Kalverstraat in Amsterdam. Vandaag de dag is het een bruisende winkelstraat met een breed scala aan diverse winkels, zoals H&M, Zara, Esprit, Nike en vele anderen.

ParkBee locatie: Kalverstraat (Singel 451C, 1012 WP Amsterdam)

Het Rijksmuseum
Het Rijksmuseum is het huis voor vele van ’s werelds meest invloedrijke kunstenaars, waaronder de Nachtwacht van Rembrandt. Het Rijksmuseum kwam tot stand gedurende de tweede helft van de 19de eeuw toen landen in Europa statige musea aan het bouwen waren. In deze lijst mocht Nederland niet ontbreken en zo werd er begonnen aan de bouw van een nationaal museum in 1876. In 1885 werd het museum officieel geopend.

ParkBee locatie dichtbij: Marriott Hotel (Stadhouderskade 12, 1054 ES Amsterdam)

De Grachtengordel
In de Gouden Eeuw van Nederland groeide Amsterdam uit tot een belangrijk handelscentrum met als belichaming van deze welvaart, de imposante herenhuizen langs de wereldberoemde grachten. De woningen dienden als kleine paleisjes middenin de bruisende stad met oog voor geometrische architectuur en functionaliteit. Dit alles maakt de grachtengordel in Amsterdam een uniek schouwspel van rijkdom en geschiedenis.

ParkBee locatie: Molenpad 16 (1016 GM Amsterdam)

Zo parkeer je bij ParkBee
Bij ParkBee betaal je tot 50% goedkoper dan op straat of de parkeergarage. Je kunt er parkeren bij meer dan 90 locaties verspreid door de hele stad, zodat je nooit ver van je bestemming bent. Je rijdt eenvoudig in- en uit met de Yellowbrick app. Rijd naar de slagboom, druk op open slagboom en je transactie is gestart. Als je de locatie wilt uitrijden, druk je op open slagboom en je transactie is gestopt. Je hebt geen extra abonnement nodig. Bekijk hier alle locaties in Amsterdam.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!