Over Yellowbrick

Met Yellowbrick parkeer je supersnel met je mobiele telefoon, een betrouwbare dienst waar we trots op zijn. Yellowbrick is er voor iedereen. Gebruiksvriendelijkheid, transparantie en een persoonlijke benadering staan bij ons voorop. Al sinds de invoering van de parkeerautomaat in 1979 is het onze missie om parkeren eerlijker, makkelijker en voordeliger te maken. Sinds 2013 is bricken mogelijk in België en sinds 2016 in Duitsland.

Nederlands familiebedrijf sinds 1927

Yellowbrick is bedacht en gerealiseerd door moederbedrijf Waysis. De ondernemende familie achter Waysis begon in 1927 als Taxameter Centrale en groeide uit tot marktleider op het gebied van innovatieve verkeers- en mobiliteitssystemen. In de afgelopen 10 jaar kregen steeds meer mensen een mobiele telefoon en in heel Nederland groeide de behoefte aan meer parkeergemak. Zo zag Waysis kansen voor mobiel parkeren. In 2006 ontstond het merk Yellowbrick en begon Nederland met bricken.

Samen creëren en optimaliseren

Wij staan voor kwaliteit, maar geloven dat het altijd beter kan. Zo streven we ernaar om de ontwikkelingen steeds een stapje voor te zijn. Zolang de behoeften van onze klant veranderen, blijven ook wij in beweging.

Met de volgende partners creëren we nieuwe concepten en optimaliseren we onze bestaande diensten:

ANWB
FBTO
Hertz
ICS
Travelcard

Om verder te kunnen ontwikkelen vinden we jouw mening erg belangrijk. Heb je een goed idee, aanvulling of opmerking? Dan horen we dit uiteraard graag.