Pers

Ben je een journalist met vragen over Yellowbrick dan kun je je vraag stellen via de onderstaande contactgegevens.

Contact
marketing@yellowbrick.nl

Zie onze FAQ pagina voor overige vragen.

 

Persberichten

Yellowbrick verbreedt parkeerdienstverlening samen met XXImo

Door Sandra Jongerden | 29 november 2022

Betalen voor parkeren op straat en parkeergarages met één geïntegreerde oplossing

Amsterdam, 29 November 2022 – Parkeerapp Yellowbrick en mobiliteitsspecialist XXImo sluiten de handen ineen om alle gebruikers van Yellowbrick te voorzien van een totaaloplossing voor parkeren. Door de samenwerking krijgen gebruikers – naast mobiel parkeren op straat – nu ook toegang tot 95 procent van alle parkeergarages in Nederland. XXImo verzorgt de uitgifte van de kaart die werkt bij alle garages die Visa accepteren als betaalmiddel.

Alle parkeeracties die met Yellowbrick gedaan worden, zowel op straat als in de garage, komen op 1 maandelijkse btw-gespecificeerde factuur. Door de btw-specificatie is deze oplossing van Yellowbrick tevens zeer aantrekkelijk voor zakelijke gebruikers. De nieuwe oplossing komt in de winter van 2022 beschikbaar voor de gebruikers van Yellowbrick.

Vanaf vandaag een vernieuwde Yellowbrick-app! Lees hier nuttige informatie.

Door Hessel Zwier | 2 april 2022

Vanaf vandaag kun je gebruik maken van een compleet vernieuwde Yellowbrick-app! De app heeft een frisse look en zit vol met nieuwe functionaliteiten. De app updatet in de meeste gevallen automatisch, je hoeft geen nieuwe app te downloaden.

Yellowbrick lanceert nieuw product met automatisch start- en stopsysteem gericht op de zakelijke markt

Door Hessel Zwier | 16 december 2021

Amsterdam, 16 december 2021 – Parkeerapp Yellowbrick lanceert in samenwerking met het tech-bedrijf Concar de app Yellowbrick Connected: een innovatie die automatische parkeerbetalingen mogelijk maakt en daarmee de grootste ergernis van mobiel parkeren wegneemt. Voertuigen met een ingebouwd voertuigvolgsysteem of een track-en-trace systeem kunnen, dankzij Yellowbrick Connected, hun parkeeracties automatisch laten starten en stoppen. Dit gebeurt op basis van GPS. Parkeeracties worden bij het wegrijden automatisch gestopt en nauwkeurig verrekend.