Vanaf vandaag een vernieuwde Yellowbrick-app! Lees hier nuttige informatie.

Cirkels_13
Vigics_Yellowbrick_Tom van Huisstede_94

Vanaf vandaag kun je gebruik maken van een compleet vernieuwde Yellowbrick-app! De app heeft een frisse look en zit vol met nieuwe functionaliteiten. De app updatet in de meeste gevallen automatisch, je hoeft geen nieuwe app te downloaden.

Cirkels_14

Lees in dit nieuwsbericht alles wat je moet weten over het in gebruik nemen van de vernieuwde app:

  • Opnieuw inloggen
  • Meest gestelde vragen
  • Nieuw app-logo en korte handleiding
  • Mijn Yellowbrick in de app (video)
  • Parkeerherinneringen (video)
  • Parkeertijden en tarieven vooraf inzien

Opnieuw inloggen
In de meeste gevallen blijf je automatisch ingelogd na het updaten van de app. Dien je toch opnieuw in te loggen? Log dan eenvoudig in met je klantnummer, e-mailadres of mobiele nummer gekoppeld aan je Yellowbrick-account.

Wachtwoord vergeten?
Vraag eenvoudig een nieuw wachtwoord aan in de app. Dit doe je door in de app bij het inlogscherm op ‘wachtwoord vergeten’ te drukken. Vul hier je e-mail, telefoonnummer of klantnummer in gekoppeld aan je Yellowbrick-account. Je ontvangt nu een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Meest gestelde vragen
Op onze vernieuwde FAQ pagina vind je vanaf zondag 3 april alle antwoorden op de meest gestelde vragen rondom de nieuwe app. Bezoek de pagina als jij onduidelijkheden ervaart. Je kunt eenvoudig een categorie kiezen waar jouw vraag over gaat.

Nieuw app-logo en korte handleiding
Je kunt de nieuwe app vanaf nu in gebruik nemen! De app update automatisch naar de nieuwste versie, je hoeft hier niks voor te doen. Je kunt de vernieuwde app herkennen aan het nieuwe app-logo. Bekijk ‘m vast hieronder.

Hoe werkt het?
Wanneer je de vernieuwde app voor het eerst opent, verschijnt er een korte handleiding. Wij raden je aan om deze handleiding rustig te bekijken, zo weet je in één keer hoe de app werkt. Wel zo handig!

Mijn Yellowbrick in de app (video)
In onze nieuwe app kun je op elk moment je persoonlijke voorkeuren en gegevens beheren. Je hoeft dus niet meer in te loggen op de website van Mijn Yellowbrick. In de app beheer je jouw voertuigen, bekijk je facturen en wijzig je eenvoudig van tarief.

Het beheren van je persoonlijke voorkeuren en gegevens doe je in het tabje ‘Mijn account’. Bekijk de video waarin we je kort door het ‘Mijn account’ tabje van de nieuwe app leiden.

Bekijk hier de video.

Parkeerherinneringen (video)
Één van de grootste ergenissen rondom mobiel parkeren; het vergeten te starten of stoppen van je parkeeractie. Wij hebben hier in de vernieuwde app een oplossing voor; parkeerherinneringen! Parkeerherinneringen kun je eenvoudig en gratis instellen via de vernieuwde Yellowbrick-app.

Bekijk hier de video.

Parkeertijden en tarieven vooraf inzien
Voorbereid op reis met de vernieuwde Yellowbrick-app! In de komende app kun je per parkeerzone de parkeertijden en tarieven inzien. Daarnaast kun je via het landkaartje jouw bestemming opzoeken én kun je zoeken op een adres. Zo ben je als het ware virtueel aan het reizen naar je bestemming. Bekijk de screenshot hieronder voor een kijkje in de vernieuwde app.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!