Parkeren in garages

Middel 37@4x

Nooit meer in de rij bij de betaalautomaat

Middel 37@4x

Betaal achteraf via je Yellowbrick factuur

Middel 37@4x

Goedkoop alternatief voor straatparkeren

1

Hoe werkt contactloos parkeren in garages?

Met Yellowbrick is het niet alleen mogelijk om op straat te parkeren, maar ook in verschillende parkeergarages. Deze parkeergarages maken gebruik van kentekenherkenning. Hiermee is het mogelijk om na het inrijden je transactie over te nemen via de Yellowbrick-app en contactloos de garage uit te rijden. Nooit meer gedoe met het zoeken naar je parkeerticket of achteraan aansluiten in een té lange rij voor de betaalautomaat. Betaal gemakkelijk achteraf via je Yellowbrick factuur.

Stap 1
Icon-service-Q-Park

Rij naar de garage & pak een ticket

Rij naar de slagboom en pak een ticket uit de automaat. Het systeem scant het kenteken.

Stap 2
Group 3039@4x

Start parkeeractie

Open de Yellowbrick app, selecteer de parkeergarage of voer het zone-nummer in en start de parkeertransactie.

Stap 3
YB-icon-uitrijden

Rij de garage uit & stop parkeeractie

Zodra het voertuig de garage verlaat, scant het systeem het kenteken en wordt de parkeeractie automatisch beëindigd.

Stap 4
Middel 23@4x

Betaal achteraf

Betaal de transactie, zoals je gewend bent, achteraf via de Yellowbrick-app. Hiermee ontwijk je de betaalautomaat en ben je razendsnel weer onderweg!

Benieuwd naar alle beschikbare parkeergarages?

Meest gestelde vragen

Parkeren in verschillende parkeergarages kan gemakkelijk met de Yellowbrick-app. Rijd naar jouw gewenste garage en pak een parkeerticket uit de automaat. Na het parkeren van je auto kun je via de Yellowbrick-app de zonecode, van de garage waar je zojuist bent geparkeerd, invoeren. Doordat het systeem van de garage via kentekenherkenning werkt, neemt de app na het starten de transactie over. Je parkeertransactie stopt automatisch bij het uitrijden van de garage. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken dat je via de betaalautomaat je transactie moet betalen en kun je zorgeloos weer op pad.

Om met kentekenherkenning in garages te parkeren heb je geen extra abonnement nodig. Je parkeert eenvoudig met de Yellowbrick-app.

Helaas werkt niet elke parkeergarage met kentekenherkenning. Dit is noodzakelijk voor ons systeem om de transactie te kunnen achterhalen en over te nemen. Als gevolg hiervan kan deze manier van parkeren alleen gebruikt worden bij specifieke garages met kentekenherkenning.

Helaas hebben niet alle parkeergarages een geautomatiseerd kentekenherkenningssysteem. Als gevolg hiervan kunnen ze geen automatische koppeling maken met de Yellowbrick-app bij het inrijden van de garage. Pas wanneer er een parkeeractie is gestart op het desbetreffende kenteken, kan de app een koppeling maken met de garage en het kenteken. Deze transactie in de garage start dus pas na het pakken van een parkeerticket.

Nee. Het is niet nodig om gelijk na inrijden van de garage de parkeertransactie te starten in de app. Wanneer je een paar uur later de transactie in de app overneemt, zal deze vanaf het moment van inrijden lopen. Het maakt dus niet uit of je de transactie gelijk start of even wacht.

Ondanks dat je transactie via de Yellowbrick-app loopt, raden we je in de meeste gevallen aan je ticket te bewaren. De reden hiervan is dat je bij sommige garages het ticket nodig hebt om de voetgangersdeur te openen.  Enkele garages hebben de mogelijkheid om door het kenteken in te voeren om de deur te openen of dit via de app te doen. Mocht deze mogelijkheid er niet zijn, heb je dus je parkeerticket nodig. Bewaar deze dus altijd voor de zekerheid!

Helaas is het niet mogelijk om langer dan 24 uur geparkeerd te staan in de parkeergarage. Wanneer je langer dan deze tijdsperiode geparkeerd staat, zal de koppeling tussen de app en het systeem van de parkeergarage automatisch gestopt worden. Dit betekent dat de betaling afgerond moet worden bij de betaalautomaat in de garage en de transactie in de app gestopt wordt.

Yellowbrick-cirkels-7

Alle voordelen op een rij

Middel 37@4x

Nooit meer in de rij bij het betaalautomaat

Middel 37@4x

Makkelijk parkeren zonder gedoe met parkeertickets

Middel 37@4x

Zie in een opslag al je parkeeracties, zowel op straat als in garages

Middel 37@4x

Goedkoop alternatief voor straatparkeren

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads