Yellowbrick verbreedt parkeerdienstverlening samen met XXImo

Cirkels_13
Vigics_Yellowbrick_Tom van Huisstede_94

Parkeerapp Yellowbrick en mobiliteitsspecialist XXImo sluiten de handen ineen om alle gebruikers van Yellowbrick te voorzien van een totaaloplossing voor parkeren. Door de samenwerking krijgen gebruikers nu ook toegang tot 95 procent van alle parkeergarages in Nederland. XXImo verzorgt de uitgifte van de kaart die werkt bij alle garages die Visa accepteren als betaalmiddel.

Cirkels_14

Amsterdam, 29 November 2022 – Parkeerapp Yellowbrick en mobiliteitsspecialist XXImo sluiten de handen ineen om alle gebruikers van Yellowbrick te voorzien van een totaaloplossing voor parkeren. Door de samenwerking krijgen gebruikers – naast mobiel parkeren op straat – nu ook toegang tot 95 procent van alle parkeergarages in Nederland. XXImo verzorgt de uitgifte van de kaart die werkt bij alle garages die Visa accepteren als betaalmiddel.

Alle parkeeracties die met Yellowbrick gedaan worden, zowel op straat als in de garage, komen op 1 maandelijkse btw-gespecificeerde factuur. Door de btw-specificatie is deze oplossing van Yellowbrick tevens zeer aantrekkelijk voor zakelijke gebruikers. De nieuwe oplossing komt in de winter van 2022 beschikbaar voor de gebruikers van Yellowbrick.

Meer betaalgemak
De nieuwe Garagekaart van Yellowbrick en XXImo is uitgerust met een EMV-chip. Hiermee ervaren gebruikers nog meer betaalgemak. Zij kunnen middels de EMV-chip contactloos betalen bij het in- en uitrijden van garages. In de rij staan bij een betaalautomaat is hierdoor niet langer nodig.

Shandro, Mobile Business Region Manager, bij Yellowbrick: “Als automobilist wil je zo min mogelijk frictie tijdens het parkeren. Samen met XXImo zetten we een enorme stap in het wegnemen van deze frictie. Met de brede dekking van parkeergarages in Nederland kunnen onze gebruikers nu zonder zorgen vrijwel iedere parkeergarage inrijden met een Yellowbrick Garagekaart. Geen gedoe meer met bonnetjes, maar eenvoudig alle parkeerkosten overzichtelijk op één factuur.”

Jur Huber, Head of Partner Sales & Account Management bij XXImo: “Zowel zakelijk als privé hebben mensen behoefte aan een parkeeroplossing die de kosten op straat én in de parkeergarage afdekt. Door de samenwerking biedt Yellowbrick nu een geïntegreerde parkeeroplossing die gebruikers in de volle breedte ontzorgt. Wij ondersteunen Yellowbrick graag met onze bewezen oplossing, die hun de mogelijkheid geeft om een eigen betaalkaart uit te geven in hun eigen huisstijl.”

——

Over XXImo
XXImo is het all-in-one mobiliteitsplatform voor werkgevers waar onkostenbeheer, internationaal reizen en mobiliteit samenkomen. Met XXImo kunnen werkgevers het volledige mobiliteitsbeleid voor alle medewerkers inrichten op basis van business rules. Medewerkers krijgen vervolgens binnen deze regels alle keuzevrijheid om te reizen zoals zij dat willen. Met een breed pallet van slimme betaaloplossingen en handige app kunnen zij elke dag hun reis plannen, boeken en betalen. Van openbaar vervoer tot hotelovernachtingen en van deelmobiliteit tot e-laden. Doordat alle kosten, betalingen en declaraties via één platform verwerkt worden, profiteren werkgevers van één factuur met btw-specificatie, één rapportage en één contract met een leverancier. Kortom: meer grip en controle voor de werkgever, en meer flexibiliteit voor werknemer.

XXImo is opgericht in 2011 onderdeel van AutoBinck Group – een Nederlands familiebedrijf dat is uitgegroeid tot één van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt, met veelzijdige ventures gericht op de mobiliteit van morgen en overmorgen. Het bedrijf heeft een omzet van 1 miljard euro, is actief in acht Europese landen en heeft meer dan 1.600 medewerkers.

Over Yellowbrick
Yellowbrick is een dochteronderneming van de Flowbird Group. Flowbird is een toonaangevende wereldwijde leverancier van software, mobiele apps, betalingen en hardware oplossingen voor parkeren (“Smart Parking”), transport ticketing, open payments (“Smart Transport”) voor gemeentelijke en private parkeer- en openbaar vervoersystemen, waaronder mobiel parkeren in Nederland met Yellowbrick. Yellowbrick hanteert geen verborgen kosten en beoogt persoonlijk, transparant en duurzaam te zijn. Particuliere en zakelijke klanten kunnen met Yellowbrick mobiel parkeren op straat en in garages.

 

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!