Yellowbrick lanceert nieuw product met automatisch start- en stopsysteem gericht op de zakelijke markt

Cirkels_13
Press-Release---Yellowbrick-Connected-3_Tekengebied 1_Tekengebied 1

Amsterdam, 16 december 2021 - Parkeerapp Yellowbrick lanceert in samenwerking met het tech-bedrijf Concar de app Yellowbrick Connected: een innovatie die automatische parkeerbetalingen mogelijk maakt en daarmee de grootste ergernis van mobiel parkeren wegneemt.

Cirkels_14

Voertuigen met een ingebouwd voertuigvolgsysteem of een track-en-trace systeem kunnen, dankzij Yellowbrick Connected, hun parkeeracties automatisch laten starten en stoppen. Dit gebeurt op basis van GPS. Parkeeracties worden bij het wegrijden automatisch gestopt en nauwkeurig verrekend.

Van de ruim vier miljoen mobiele parkeerders in Nederland vergeet 52% hun parkeeractie tijdig te stoppen en 48% vergeet tijdig te starten. Dit blijkt uit recentelijk onderzoek van Validators, uitgevoerd in opdracht van Yellowbrick. Het gevolg hiervan is dat bedrijven onnodig veel geld uitgeven aan parkeren.

Dankzij de volledig geïntegreerde parkeeroplossing neemt Yellowbrick de frustratie van een doorgelopen parkeeractie weg en betalen bedrijven alleen voor de werkelijke parkeertijd van hun medewerkers. Uit eigen onderzoek blijkt dat dit tot wel 20% besparing op de huidige parkeerkosten van het wagenpark kan opleveren.

Bovenop het financiële gewin, bespaart Yellowbrick Connected medewerkers ook tijd. Bedrijven met Yellowbrick Connected ontvangen al hun parkeerkosten op één factuur en beheren hun wagenpark in een online dashboard. Dit bespaart de financiële afdeling veel extra handelingen.

Yellowbrick directeur Jeffrey Wolvekamp: “Yellowbrick Connected neemt de grootste ergernis van mobiel parkeren weg, bespaart tijd en geld. De bewezen technologie erachter is nauwkeuriger dan de huidige GPS-oplossingen in de markt. Bovendien hebben wij toegang tot het grootste netwerk van autovoertuigvolgsystemen ter wereld.” 

Over het onderzoek
Van de particuliere mobiele parkeerders in Nederland vergeet 52% hun parkeeractie tijdig te stoppen en 48% vergeet tijdig te starten. Dit blijkt uit recentelijk onderzoek van Validators, uitgevoerd in opdracht van Yellowbrick. Uit eigen klantonderzoek van Yellowbrick naar het parkeergedrag van bedrijven blijkt dit percentage hoger te liggen. Binnen het MKB vergeet 80% regelmatig hun parkeeractie tijdig te stoppen. Het gevolg hiervan is dat bedrijven onnodig veel geld uitgeven aan parkeren.’

Over Yellowbrick
Yellowbrick heeft in 2006 mobiel parkeren geïntroduceerd in Nederland en is onderdeel van de Flowbird Group. De (parkeer)oplossingen van Yellowbrick worden op vijf continenten in de wereld gebruikt. Particuliere en zakelijke klanten kunnen met Yellowbrick mobiel parkeren op straat, in garages en bij ParkBee locaties.
https://www.yellowbrick.nl/

Over Concar
Concar is een connected car marketplace met toegang tot meer dan 5 miljoen auto’s in Europa. De Belgische scale-up heeft een unieke parkeeroplossing op basis van connected car data ontwikkeld die parkeersessies automatisch aan- en afmeldt. De parkeeroplossing is bekroond tot meest innovatieve automotive oplossing in Europa door Fleet Europe.
https://getconcar.com/

Meer weten over Yellowbrick Connected? Klik hier!

 

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!