Parkeer en doneer €1,- aan stichting Zorg na Werk in Coronazorg

Cirkels_13
Corona oefening UMC UTRECHT

Corona raakt iedereen, onze zorgverleners in het bijzonder: zij staan vooraan en blijven, ondanks de toenemende werkdruk en blootstelling aan COVID-19, overeind om patiënten te redden. Geef meer dan een applaus! Zij zorgen voor ons, laten wij zorgen voor hen die in de strijd tegen corona zijn getroffen. Parkeer nu in onze doneer-zonecode 20205000 en doneer €1,- aan ZWiC. Op deze manier kan de stichting financiële steun geven aan hen, of hun familieleden in nood. Het is mogelijk om meerdere donaties te doen. Parkeer en doneer aan onze helden! Momenteel wordt de stichting gesteund door meer dan zes duizend donateurs, goed voor een bedrag van ruim drie miljoen euro. Jouw donatie in zonecode 20205000 wordt verdubbeld door Yellowbrick én het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport*. Onze inzamelingsactie duurt tot en met 25 mei, ons streefbedrag is €5000,-. We doneren alle opbrengsten aan de stichting. Help je ook mee? Open…

Cirkels_14

Corona raakt iedereen, onze zorgverleners in het bijzonder: zij staan vooraan en blijven, ondanks de toenemende werkdruk en blootstelling aan COVID-19, overeind om patiënten te redden.

Geef meer dan een applaus! Zij zorgen voor ons, laten wij zorgen voor hen die in de strijd tegen corona zijn getroffen. Parkeer nu in onze doneer-zonecode 20205000 en doneer €1,- aan ZWiC. Op deze manier kan de stichting financiële steun geven aan hen, of hun familieleden in nood. Het is mogelijk om meerdere donaties te doen. Parkeer en doneer aan onze helden!

Momenteel wordt de stichting gesteund door meer dan zes duizend donateurs, goed voor een bedrag van ruim drie miljoen euro. Jouw donatie in zonecode 20205000 wordt verdubbeld door Yellowbrick én het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport*. Onze inzamelingsactie duurt tot en met 25 mei, ons streefbedrag is €5000,-. We doneren alle opbrengsten aan de stichting. Help je ook mee?

  1. Open de Yellowbrick-app vanuit huis (of ergens anders)
  2. Voer handmatig de zonecode 20205000 in
  3. Klik op zonecode 20205000 ZWiC Donatie
  4. Start je parkeeractie.
  5. Stop je parkeeractie
  6. Dankjewel! Je hebt €1,- gedoneerd: €0,66 fictieve parkeerkosten + €0,34 transactiekosten (het gehele bedrag wordt gedoneerd)

Snap je niet hoe je kunt doneren? Bekijk hier een filmpje.

Wat wordt er met mijn donatie gedaan?
Na een IC opname volgt er voor de patiënt óf de nabestaanden een moeilijke en vaak langdurige herstelperiode die gepaard gaat met veel en onvoorziene kosten. Hiervoor is naast de bestaande regeling geen passende dekking in de kosten beschikbaar.

De stichting Zorg na Werk in Coronazorg keert, na beoordeling door een speciale commisie, een eenmaige bijdrage uit op de bestaande regelingen aan getroffen zorgverleners. Jouw donatie draagt hieraan bij.

Meer weten over de stichting en waarom Yellowbrick mee doet? Lees hier meer.

Let op!
Heb je SMS-reminders aan staan? Zorg dan dat je deze uitzet, anders maak je extra kosten per SMS. Je kunt de SMS-reminders eenvoudig uitzetten via Mijn Yellowbrick. Heb je een zakelijk Yellowbrick account? Overleg dan eerst met de beheerder van je account vóór je een donatie doet.

Flex of Unlimited
In de doneerzone betaal je €0,66 aan parkeerkosten. De €1,- donatie is gebaseerd op het Yellowbrick Basic product waarbij men €0,34 per transactie betaald (€0,66 + €0,34 = €1,-). Bij het Flex product doneer je dus €0,66 + €0,15 = €0,81 per keer en bij Unlimited is dit €0,66.

*Yellowbrick verdubbelt de eerste 1000 donaties. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport verdubbelt alle donaties t/m 10 miljoen euro.

We denken aan jullie en wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Met vriendelijke groet,

Hessel van Yellowbrick

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!