Op 3 april lanceren wij een vernieuwde Yellowbrick-app!

Cirkels_13
Vigics_Yellowbrick_Tom van Huisstede_11

Wij hebben groot nieuws....
Op zondag 3 april lanceren wij een compleet vernieuwde Yellowbrick-app! De app heeft een frisse look en zit vol met nieuwe functionaliteiten. De app updatet automatisch, je hoeft geen nieuwe app te downloaden.

Cirkels_14

Graag delen we alvast een paar updates over de vernieuwde app! Lees in dit nieuwsbericht over ons nieuwe app-logo, functionaliteiten, parkeerherinneringen en meer:

  • Nieuw app-logo en korte handleiding
  • Parkeerherinneringen (video)
  • Parkeertijden en tarieven vooraf inzien
  • Mijn Yellowbrick in de app (video)

Nieuw app-logo en korte handleiding
Vanaf 3 april kun je de nieuwe app in gebruik nemen. De app updatet in de meeste gevallen automatisch naar de nieuwste versie, je hoeft hier niks voor te doen. Je kunt de vernieuwde app herkennen aan het nieuwe app-logo. Bekijk ‘m vast hieronder.

Hoe werkt het?
Wanneer je de vernieuwde app voor het eerst opent, verschijnt er een korte handleiding. Wij raden je aan om deze handleiding rustig te bekijken, zo weet je in één keer hoe de app werkt. Wel zo handig!

Parkeerherinneringen (video)
Één van de grootste ergenissen rondom mobiel parkeren; het vergeten te starten of stoppen van je parkeeractie. Wij hebben hier in de vernieuwde app een oplossing voor; parkeerherinneringen! Parkeerherinneringen kun je eenvoudig en gratis instellen via de vernieuwde Yellowbrick-app.

Klik hier voor de video over parkeerherinneringen.

Parkeertijden en tarieven vooraf inzien
Voorbereid op reis met de vernieuwde Yellowbrick-app! In de komende app kun je per parkeerzone de parkeertijden en tarieven inzien. Daarnaast kun je via het landkaartje jouw bestemming opzoeken én kun je zoeken op een adres. Zo ben je als het ware virtueel aan het reizen naar je bestemming. Bekijk de screenshot hieronder voor een kijkje in de vernieuwde app.

Mijn Yellowbrick in de app (video)
In onze nieuwe app kun je op elk moment je persoonlijke voorkeuren en gegevens beheren. Je hoeft dus niet meer in te loggen op de website van Mijn Yellowbrick. In de app beheer je jouw voertuigen, bekijk je facturen en wijzig je eenvoudig van tarief.

Het beheren van je persoonlijke voorkeuren en gegevens doe je in het tabje ‘Mijn account’. Bekijk de video waarin we je kort door het ‘Mijn account’ tabje van de nieuwe app leiden.

Bekijk hier de video!

 

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!