Alles over zakelijk parkeren

Cirkels_13
parking 825371 1280

Het bedrijf is de eerste en enige energieleverancier die eigen laadstations opent langs de Nederlandse snelwegen.

Cirkels_14
Welkom bij Yellowbrick zakelijk. Dé parkeeroplossing voor ZZP, MKB en Grootzakelijk. Bespaar met Yellowbrick niet alleen op parkeerkosten, maar ook op declaratietijd. Vergeet losse bonnetjes! Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden die Yellowbrick u kan bieden.

Eerst meer weten over Yellowbrick zakelijk? Lees dan snel verder!

Hoe werkt landelijk mobiel parkeren?
Nadat uw auto geparkeerd staat, opent u de Yellowbrick app. Middels onze handige GPS-functie herkent de app direct het juiste parkeertarief. Om uw parkeeractie te starten drukt u simpelweg op de startknop in de app. Klaar met parkeren? Open de app en druk op de stopknop. Zo betaalt u alleen voor de werkelijke parkeertijd. Met Yellowbrick parkeert u eenvoudig door heel Nederland, op straat en in parkeergarages van onder andere ParkBee.


Bespaar jaarlijks 20% aan parkeerkosten
Uit onderzoek is gebleken dat een gemiddeld zakelijke mobiel parkeerder 20% bespaart op parkeerkosten. U betaalt altijd voor de werkelijke parkeertijd, voorkomt parkeerboetes en onze app hanteert áltijd het voordeligste tarief. Is een dagkaart goedkoper? Dan rekent onze app een dagkaart.

ZZP’er
U als ZZP’er let graag op uw uitgaven, alles wat u niet uitgeeft kunt u immers in uw eigen business investeren. Ook bent u als ZZP’er vaak onderweg, naar een opdracht of een netwerkevent. Uit ons klantonderzoek blijkt dat ZZP’ers die gebruik maken van onze parkeeroplossing, gemiddeld €262 per jaar aan parkeerkosten besparen, minimaal 4 parkeerboetes voorkomen en 6 uur per jaar aan administratiekosten besparen.

‘Het grootste voordeel van Yellowbrick vind ik het feit dat ik al mijn parkeertransacties, inclusief ParkBee garages en Schiphol, op één maandelijkse factuur met btw-specificatie ontvang.’

MKB / Grootzakelijk
Yellowbrick is geschikt voor ieder soort wagenpark, klein en groot. Door gebruik te maken van Yellowbrick zakelijk, voorkomt u dat uw werknemers teveel betalen en declareren. Het totaal aan parkeerkosten van al uw medewerkers ontvangt u op één overzichtelijke maandfactuur, met btw-specificatie, hiermee bespaart u gemiddeld zo’n 6 uur aan declaratietijd, pér medewerker.

In het handige online portal kunt u tevens ten alle tijden de parkeertransacties van uw medewerkers inzien, en beheren. Vraag via onderstaande knop eenvoudig, gratis en vrijblijvend een offerte aan voor Yellowbrick zakelijk MKB.

Al uw parkeertransacties op één maandelijkse factuur
Door gebruik te maken van mobiel parkeren bespaart u per medewerker gemiddeld 6 uur per jaar aan declaratietijd. Vergeet losse bonnetjes! Het totaal aan parkeerkosten ontvangt u op één overzichtelijke maandfactuur, met btw-specificatie. In het handige online portal ‘’Mijn Yellowbrick’’ ziet en beheert u in één oogopslag alle parkeertransacties van uw medewerkers.

Zakelijke gebruikers ervaren het ontvangen van één factuur als grootste voordeel van Yellowbrick.

Extra services
Naast het algemene mobiel parkeren biedt Yellowbrick Zakelijk extra mogelijkheden voor zakelijke parkeerders. Zo kunnen auto’s met een (ingebouwd) Track & Trace systeem gebruik maken van Yellowbrick Connected, waarbij de transacties automatisch gestart en gestopt worden. Daarnaast biedt Yellowbrick de Garagekaart aan, waarmee parkeerders contactloos parkeergarages in- en uit kunnen rijden.

Wagenparkbeheer
Yellowbrick is geschikt voor ieder soort wagenpark, klein en groot. Als zakelijk parkeerder bij Yellowbrick kunt u makkelijk wisselen van kenteken. Yellowbrick is tevens geschikt voor leaseconstructies, poolauto’s, meerdere bestuurders, tijdelijk vervangend vervoer, huurauto’s en vaste bestuurders.

Yellowbrick zakelijk parkeren

  • Al uw voertuigen onder één account
  • Bespaar 6 uur per medewerker aan declaratietijd
  • Betaal alleen voor de werkelijke parkeertijd
  • Voorkom dure parkeerboetes
  • Nooit meer in de rij staan bij een parkeerautomaat
  • Bespaar ruim 20% op je parkeerkosten

Meer informatie over zakelijk parkeren?

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!