De beste vakbeurzen voor ZZP'ers in 2019

Cirkels_13
brittany gaiser 426031 unsplash

Als ZZP’er is het belangrijk om continu kennis te vergaren en je netwerk te vergroten. Lees onze blog, doe inspiratie op en pak je agenda erbij!

Cirkels_14

Als ZZP’er is het belangrijk om continu kennis te vergaren en je netwerk te vergroten. Het bezoeken van een vakbeurs is hier een ideale gelegenheid voor. Natuurlijk kun je tegenwoordig zelf veel informatie zoeken op het internet, maar onderschat de toegevoegde waarde van vakbeurzen niet. Wél is het belangrijk om voorbereid vakbeurzen te bezoeken, zodat je straks als bouwvakker niet ineens aan het rondwalen bent op de huishoudbeurs. Wij hebben een handje vol vakbeurzen voor je op een rijtje gezet, die je als ZZP’er niet kunt laten schieten. Natuurlijk kun je op deze beurzen ook als exposant jouw verhaal delen. Lees onze blog goed door, pak je agenda en plan 2019 vast in met een paar inspirerende vakbeurzen.

Geen zin om de hele blog te lezen? Hier vast een kort overzicht van de vakbeurzen, zodat jij doelgericht kan scrollen (de vakbeurzen staan op volgorde van datum):

  • Webwinkel vakdagen Januari 2019 – E-commerce
  • BouwBeurs – februari 2019 – Bouw
  • Gezondheidsbeurs februari 2019 – Gezondheid
  • Trademart Maart 2019 – Retail
  • Empack april 2019 – Verpakkingstechnologie
  • Provada juni 2019 – Vastgoed
  • Elektro vakbeurs september 2019 – Installatie
  • Ecomobiel oktober 2019 – Mobiliteit

Webwinkel vakdagen Januari 2019 – E-commerce – Utrecht

De favoriete vakbeurs van onze marketingafdeling: de Webwinkel vakdagen. Zoals de naam al verklapt richt deze vakbeurs zich op digital commerce. Let wel: De vakbeurs vindt plaats op 23 en 24 januari dus pak snel je agenda erbij! Dit grootste e-commerce-event van de Benelux vindt voor de 13e keer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Vertegenwoordigers van diverse grote bedrijven zijn aanwezig om hun inspirerende verhaal te delen met bezoekers. Denk aan Uber Eats, Bol.com, Google, Zalando en Walt Disney. In totaal vinden er 200 lezingen plaats en staan 270 exposanten klaar om jou van nieuwe kennis te voorzien, genoeg te beleven dus! Tevens is er veel ruimte om te netwerken, potentiële klanten te ontmoeten en je ervaring te delen met de vele aanwezige experts. Naar verwachting komen 13.000 bezoekers op het evenement af. Lees hier alles wat je wilt weten over de webwinkel vakdagen en schrijf je gratis in! De webwinkel vakdagen gemist? Bezoek E-commerce Live in juni, dit event richt zich tevens op E-commerce.

BouwBeurs februari 2019 – Bouw – Utrecht

Tijd om de krachten te bundelen! Van 4 tot 8 februari vindt de jaarlijkse BouwBeurs plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Thema’s die centraal staan tijdens de beurs zijn: Gezond en veilig werken, renovatie & onderhoud, duurzaam bouwen, gezonde gebouwen & woningen en gasloos bouwen. Drink een biertje en werk aan je netwerk in het BouwBeurs café, laat je inspireren op het tegelplein en loop rond over het vernieuwde houtpaviljoen. Op de beurs zijn honderden bouwbedrijven aanwezig met stands, om bezoekers te voorzien van hun updates. Geïnteresseerd? Check hieronder een impressie van vorig jaar! Klik hier voor de website van de BouwBeurs.

Gezondheidsbeurs februari 2019 – Gezondheid – Utrecht

Van 7 tot 10 februari vindt de GezondheidsBeurs plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Dé gezondheidsbeurs die in teken staat van Health, Food, Body, Mind, Beauty en meer! De ideale beurs voor influencers, bloggers en coaches die zich bezighouden met gezondheid. Ontmoet nieuwe mensen, deel je ervaring en start nieuwe samenwerkingen. Bezoekers krijgen de kans om bekende Nederlanders te ontmoeten als Fajah Lourens, Goedele Liekens en Bibian Mentel. Naast het leggen van nieuwe contacten kunnen bezoekers de lekkerste smoothies en het beste feelgood food proeven én meedoen met fitness- en yogasessies. Kortom: de ideale beurs als je geïnteresseerd bent in gezondheid. Bezoek snel de website en schrijf je in!

Trademart Maart 2019 – Retail – Utrecht

Dé retailbeurs van Nederland vindt plaats van 10 tot 12 maart in de Jaarbeurs te Utrecht. Laat je inspireren door de nieuwste trends en collecties op het gebied van Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle en Kitchen & Dining. Na het bezoeken van de beurs weet jij precies wat er speelt en zorg jij ervoor dat je vooruit loopt met jouw assortiment. Op de beurs zijn 300 leveranciers met 2.000 verschillende merken aanwezig. Geïnteresseerd in dit event waar inspiratie centraal staat? Bezoek de website en scoor jouw gratis ticket!

Empack april 2019 – Verpakkingstechnologie – ‘s-Hertogenbosch

Empack 2019 vindt plaats op 3 & 4 april in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. De vakbeurs, die zich richt op de toekomst van verpakkingstechnologie, zal dit jaar voor de 17e keer plaatsvinden. Onderwerpen die centraal staan zijn voedselveiligheid in combinatie met verpakken, codeerkwaliteiten, de digitale transformatie, de opkomst van robotica en het versnellen en flexibiliseren van verpakkingsprocessen. In de Brabanthallen vinden op deze dagen tevens de Logistics & Distribution en Automation vakbeurzen plaats, hierdoor krijgt de bezoeker updates uit de totale keten. De beurs is ideaal om te netwerken en face-to-face zaken te doen. Bezoekers zijn werkzaam bij bekende MKB organisaties uit de sectoren Food & Drinks, Packaging & Materials, Manufactureres & Producers, Wholesale & retail, mechanical engineering, printing & publishing en meer. Benieuwd naar Empack? Bekijk hieronder een impressievideo uit 2017 en check hier de website van Empack 2019.

Provada juni 2019 – Vastgoed – Amsterdam

Op 4, 5 en 6 juni vindt de 15e editie van Provada plaats in de Rai Amsterdam. Provada is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Netwerken staat centraal tijdens dit evenement, wat gestimuleerd wordt door bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en op stands. Op de beurs zijn meer dan 25.000 vastgoedprofessionals aanwezig die bezoekers voorzien van kennis en inspiratie, en wellicht het ontstaan van een nieuwe samenwerking. De focus zal liggen op trends en innovaties, waarbij alle sectoren binnen de vastgoed zijn vertegenwoordigd, een must dus! Bekijk snel de website en schrijf je in

Elektro vakbeurs september 2019 – Installatie – Hardenberg/Gorinchem

De installateur van de toekomst! Tijdens de Elektro vakbeurs komt de elektro professional in contact met alle disciplines van elektrotechniek. De beurs vindt plaats op 14, 15 en 16 mei in Evenementenhal Hardenberg. Eerder, in evenementenhal Gorinchem. Te druk tijdens deze dagen? Geen nood, op 10 tot 12 september vindt de vakbeurs plaats in Evenementenhal Hardenberg. Tijdens de vakbeurs ontmoet de bezoeker een brede doelgroep in een zeer prettige sfeer. Als exposant kun ervoor kiezen om een stand te huren of de bezoeker te interesseren middels een lezing en/of demonstratie te geven. De aanwezige exposanten zijn fabrikanten, importeurs, toeleveranciers, groothandelaren en installateurs uit tal van vakgebieden. Op de beurs komt een grote variatie aan bezoekers uit de sectoren Bouw, Energietechniek, Industrie, Installatietechniek, Onderwijs, Overheid, Woningbouwcorporaties en Zakelijke dienstverlening. Bekijk hieronder een aftermovie van 2018 en klik hier voor de website.

Ecomobiel oktober 2019 – Mobiliteit – ‘s-Hertogenbosch

Onze favoriet! Deze zakelijke beurs richt zich op innovatie in mobiliteit. Ecomobiel vindt plaats op 8, 9 en 10 oktober in de Brabanthallen te ’s-Herthogenbosch. Het bezoeken van de beurs biedt je als ZZP’er vele mogelijkheden. Denk aan het realiseren van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, naamsbekendheid genereren en kennis vergaren tijdens workshops en debatten. Tijdens de vakbeurs staan interessante thema’s centraal: Automotive, Light Electric Vehicles, laden en infrastructuur, smart mobility en stadsdistributie. Geïnteresseerd in dit innovatie evenement? Vind hier alle informatie die je nodig hebt.

Voorbereiding

Hopelijk is jouw agenda inmiddels gevuld met een paar vakbeurzen. Zorg dat jij vóór je bezoek uitzoekt welke lezingen, workshops of stands jij tijdens je bezoek wilt bezoeken. Zo voorkom je dat je doelloos rondloopt en veel tijd kwijt bent. Plan alvorens de route die je moet afleggen om bij jouw vakbeurs te komen.

Parkeren

Ga je met de auto? Zoek uit hoe en waar jij het beste kunt parkeren. Bij de meeste evenementenhallen is het gewoon mogelijk om met de Yellowbrick app te parkeren. Ben je de organisator van een evenement? Met Yellowbrick Event Parking kunnen bezoekers eenvoudig mobiel parkeren in de buurt van het event. Dit scheelt de bezoekers een hoop gedoe met parkeergeld. Kijk voor meer informatie op de Yellowbrick Event Parking pagina.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!