Nieuw bij Yellowbrick: een prijsaanbod dat past bij jouw parkeergedrag!

Cirkels_13
parkeerpaal

Yellowbrick komt met nieuw prijsaanbod dat past bij jouw parkeergedrag. Lees hier of ons nieuwe prijsaanbod iets voor jou is.

Cirkels_14

Iedereen die wel eens mobiel parkeert weet het: nergens zijn de tarieven hetzelfde. Bovendien verschilt het parkeergedrag ook van persoon tot persoon. Daarom hebben wij een nieuw product toegevoegd aan ons huidige productassortiment. Naast het betalen van een vast bedrag per transactie en het afnemen van een abonnement, kan men kiezen voor Flex.

Flex

Voor mensen die kort parkeren in gebieden met een laag tarief (buiten de Randstad), hebben wij de Flex gelanceerd. Bij dit tarief geldt: Is het parkeertarief laag, dan ook de transactiekosten. Parkeerders betalen 10% van de totale parkeerkosten, met een minimum van € 0,15 en een maximum van €0,50 per parkeeractie. Dus zijn jouw parkeerkosten vaak minder dan € 3,40? Dan is Flex interessant voor jou! Bovendien gelden er geen registratie- of abonnementskosten. Weet je niet zeker of de Flex wat voor jou is? Bij Yellowbrick kun je onbeperkt en kosteloos je productkeuze aanpassen.

Huidige producten

Onze huidige abonnementsvorm heet vanaf nu Unlimited. Mensen die vaak op straat parkeren kunnen gebruik maken van één vast tarief en daarmee onbeperkt mobiel parkeren. Een groot voordeel voor bijvoorbeeld ondernemers.

Ons huidige ‘betalen per transactie’ product heet vanaf nu Basic. Bij dit product betaal je altijd een vast transactietarief.

Met deze producten is Yellowbrick de enige aanbieder van mobiel parkeren met een tarief afgestemd op parkeergedrag.

Meer informatie

Meer weten over de producten van Yellowbrick? Kijk snel op deze pagina! Ben je al klant van Yellowbrick en denk je dat de Flex iets voor jou is? Je kunt eenvoudig switchen via Mijn Yellowbrick.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!