Parkeeractie vergeten? Je bent niet de enige (Kim en Mitchel)

Cirkels_13
In gesprek met-01

Kim en Mitchel zitten in één van de drukste periode uit hun leven. Beide werken fulltime, sporten zoveel mogelijk, zijn graag uit met hun vrienden en zijn sinds kort blije ouders. Beide gebruiken Yellowbrick een paar keer per week om te parkeren. We spraken met Kim en Mitchel over onze parkeerapp; waar zijn ze tevreden mee en wat zou nog beter kunnen? Kim en Mitchel omschrijven Yellowbrick als: geen gedoe, je kunt er op vertrouwen. De twee zijn het met elkaar eens: het gebruik van Yellowbrick scheelt tijd en de app is overzichtelijk en simpel. Kim hecht daarbij veel waarde aan het financiële voordeel wat de app met zich mee brengt. We vroegen de twee naar frustraties die komen kijken bij het parkeren of het gebruik van onze parkeerapp. Kim gaf aan het parkeren op sommige plekken erg duur te vinden en Mitchel irriteert zich aan de parkeerdrukte in steden…

Cirkels_14

Kim en Mitchel zitten in één van de drukste periode uit hun leven. Beide werken fulltime, sporten zoveel mogelijk, zijn graag uit met hun vrienden en zijn sinds kort blije ouders. Beide gebruiken Yellowbrick een paar keer per week om te parkeren. We spraken met Kim en Mitchel over onze parkeerapp; waar zijn ze tevreden mee en wat zou nog beter kunnen?

Kim en Mitchel omschrijven Yellowbrick als: geen gedoe, je kunt er op vertrouwen. De twee zijn het met elkaar eens: het gebruik van Yellowbrick scheelt tijd en de app is overzichtelijk en simpel. Kim hecht daarbij veel waarde aan het financiële voordeel wat de app met zich mee brengt.

We vroegen de twee naar frustraties die komen kijken bij het parkeren of het gebruik van onze parkeerapp. Kim gaf aan het parkeren op sommige plekken erg duur te vinden en Mitchel irriteert zich aan de parkeerdrukte in steden als Amsterdam en Rotterdam. Waar ze beide het meest van balen is het ontvangen van een parkeerboete, of het onnodig veel geld betalen aan het vergeten van een parkeeractie.

Parkeeractie vergeten
Het kwam wel eens voor dat Kim en Mitchel hun parkeeractie vergeten. Kim: ‘Vaak, vooral ’s ochtends heb ik haast en denk ik aan veel dingen, behalve mijn parkeeractie aan zetten. Ik kom er dan vaak achter als het al te laat is, een boete dus. Mitchel voegt hier aan toe: Als ik klaar ben met sporten voel ik me goed en stap ik vrolijk de auto in, het is dan heel vervelend om halverwege de reis naar huis erachter te komen dat ik mijn parkeeractie vergeten ben uit te zetten. Beide hadden behoefte aan een reminder, of zelfs het automatisch stoppen van parkeren als ze wegrijden.

Kim maakt sinds februari gebruik van ParkAlert bij Yellowbrick, Mitchel sinds april. Beide hebben sindsdien nooit meer gedoe met het vergeten van een parkeeractie. ‘’Super easy!’’ stuurde Mitchell ons, Kim voegde daar aan toe: normaal zou ik niet nog meer geld besteden aan parkeren, maar ParkAlert heeft mij nu al meer geld bespaard.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!