Parkeeractie vergeten? Je bent niet de enige (Annemarie en Hans)

Cirkels_13
In gesprek met-01

Hans en Annemarie werken beide vier dagen in de week. Ze wonen met hun gezin, de kinderen wonen nog thuis maar dat duurt niet lang meer denken ze. Ze hechten veel waarde aan lekker tot rust komen in hun vrije tijd. Hans doet aan zaalvoetbal en Annemarie wandelt veel met de honden. Beide gebruiken Yellowbrick een paar keer per maand. We spraken met Annemarie en Hans over onze parkeerapp; waar zijn ze tevreden mee en wat zou nog beter kunnen? Hans en Annemarie gebruiken Yellowbrick voor vrijheid, gemak en betrouwbaarheid. Annemarie vindt het heerlijk om niet meer naar de parkeerpaal te hoeven lopen, dat vond ze altijd een gedoe. Hans vindt het vooral fijn dat hij altijd precies betaald voor wat hij aan parkeertijd gebruikt. We vroegen de twee naar frustraties in het verkeer en rondom parkeren. Annemarie ergert zich aan asociaal rijgedrag en hoge parkeertarieven in de stad als…

Cirkels_14

Hans en Annemarie werken beide vier dagen in de week. Ze wonen met hun gezin, de kinderen wonen nog thuis maar dat duurt niet lang meer denken ze. Ze hechten veel waarde aan lekker tot rust komen in hun vrije tijd. Hans doet aan zaalvoetbal en Annemarie wandelt veel met de honden. Beide gebruiken Yellowbrick een paar keer per maand. We spraken met Annemarie en Hans over onze parkeerapp; waar zijn ze tevreden mee en wat zou nog beter kunnen?

Hans en Annemarie gebruiken Yellowbrick voor vrijheid, gemak en betrouwbaarheid. Annemarie vindt het heerlijk om niet meer naar de parkeerpaal te hoeven lopen, dat vond ze altijd een gedoe. Hans vindt het vooral fijn dat hij altijd precies betaald voor wat hij aan parkeertijd gebruikt.

We vroegen de twee naar frustraties in het verkeer en rondom parkeren. Annemarie ergert zich aan asociaal rijgedrag en hoge parkeertarieven in de stad als ze eens een dagje uit gaat. Hans irriteerde zich ook aan de hoge transactiekosten als de parkeerkosten laag zijn, tot hij ons Flex abonnement ontdekte.

Parkeeractie vertegen
Omdat ze beide niet vaak betaald parkeren, vergeten ze regelmatig hun parkeeractie te starten, of stoppen. Dit zorgt ervoor dat ze een parkeerboete ontvangen of onnodig hoge parkeerkosten betalen. ‘’Het zou fijn zijn als het systeem zei dat je moet stoppen’’ zegt Annemarie. Hans voegt daar aan toe: Vaak check ik of ik een straatje verderop goedkoper kan parkeren, het is dan een onaangename verrassing als ik alsnog mijn parkeeractie vergeet te stoppen. Dan had ik net zo goed dichterbij kunnen parkeren.

Sinds april zijn Annemarie en Hans ParkAlert bij Yellowbrick gaan gebruiken. Hans vindt het ideaal: Ik stop met een knop en krijg een notificatie als ik vergeet mijn parkeeractie te starten! Ook Annemarie is blij met ParkAlert: Een super geheugensteuntje en ik vind het wel stoer!

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!