Vier voordelen van mobiel parkeren tijdens de feestdagen

Cirkels_13
YB Kerst blog 003

Mobiel parkeren tijdens de feestdagen, dat brengt voordelen met zich mee. In deze Yellowbrick blog vier voordelen van mobiel parkeren tijdens de feestdagen.

Cirkels_14

The most wonderful time of the year! Het is inmiddels december en dat betekent dat de leukste feestdagen van het jaar voor de deur staan. Voor ons een mooi moment om even stil te staan bij de geweldige voordelen die mobiel parkeren met zich meebrengt. Lees ze door en ga tijdens de drukke dagen met een goed gevoel bricken!

Voordeel 1: Bespaar geld voor je favoriete kerstoutfit

Tijdens kerst doet iedereen zijn uiterste best om de sfeer in huis op te leuken met bijvoorbeeld een flitsende kerstboom, een schattig rendiertje of een simpele kerstmuts. Maar, het allerbelangrijkste wat versierd moet worden ben je natuurlijk zelf! Meerdere borrels en etentjes betekent meerdere outfits. Door mobiel te parkeren bespaar je geld wat jij vervolgens kan besteden aan jouw nieuwe kerstoufit, ideaal! Ook niet onbelangrijk: Dankzij mobiel parkeren hoef jij niet te stressen om aflopende parkeertijd. Dat scheelt je weer een aantal struikelmomenten wanneer jij binnen 10 minuten nog vier broeken zou moeten passen!

Voordeel 2: Voorkom een nat pak bij je kerstborrel

Stel je voor: In jouw splinternieuwe kerstoutfit ben je onderweg naar de kerstborrel waar je al een maand naar uitkijkt. Je parkeert je auto en ineens begint het keihard te regenen. Om een boete te voorkomen moet je snel op zoek naar een parkeerautomaat, met alle (natte) gevolgen van dien. Maar, gelukkig zal jou dit niet overkomen! Jij parkeert met je mobiel en wacht rustig tot het is gestopt met regenen. Eenmaal binnen lach je om die enkele zeiknatte vriend of vriendin die nog ouderwets naar de parkeerautomaat loopt, om hem vervolgens te informeren over Yellowbrick!

Voordeel 3: Bespaar tijd, voorkom stress

Tijdens de feestdagen ben je veel tijd kwijt. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van originele cadeaus of het uitzoeken van de beste authentieke wijn bij jouw bijzondere hoofdgerecht. Al dit geregel en maken van keuzes kan de nodige stress met zich meebrengen. Gelukkig is één ding zeker: je hoeft je niet druk te maken over parkeren. Daarnaast vermijd je door het gebruik van mobiel parkeren de wachtrijen bij de parkeerautomaat, waardoor je tijd overhoudt om bijvoorbeeld je oude kerstverlichting uit de knoop te halen!

Voordeel 4: Geen verzendtijd!

Dit komt je vast bekend voor: Je wilt dolgraag een cadeau kopen voor je moeder, opa of partner maar hebt gééén idee wat. Na eindeloos surfen op het internet en het lezen van reviews heb je een keuze gemaakt. Ietwat te laat is jouw online winkelwagentje gevuld, de site belooft je dat je producten de volgende dag bezorgd worden. Je drukt met een goed gevoel op de afrekenknop en wacht geduldig op de bijhorende track&trace code. Je voelt hem al aankomen. Door de drukke feestdagen is jouw levering vertraagd. Nu moet jij dit jaar wéér aankomen met de zin ‘’Ik heb een heel leuk cadeau, maar het moet wel nog binnen komen’’. Oplossing: ga met de auto naar de stad, parkeer via Yellowbrick en haal jouw cadeau gewoon in de winkel. Jij blij, opa blij, wij blij, iedereen blij!

Brick & Win!

Een mooie bijkomstigheid van mobiel parkeren via Yellowbrick is de Brick & Win actie. De hele maand december maak je bij ons kans op fantastische prijzen. Ga in het nieuwe jaar gezellig naar de bioscoop, of maak een onvergetelijke aftermovie met een GoPro Hero! Wat moet je doen om kans te maken? Simpel; Bricken! Lees HIER meer over de actie en win!

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!