Vier voordelen van veilig mobiel parkeren

Cirkels_13
illustratie-def-1200x630_clean

De mobiliteit in Nederland verandert, we gaan met zijn allen naar het zogeheten nieuwe normaal. Waar wij in maart een grote daling zagen in het aantal parkeermomenten, beginnen jullie nu weer voorzichtig de auto te pakken. In onze ogen is het gebruik maken van de auto één van de veiligste vormen van mobiliteit. Lees hieronder de belangrijkste voordelen van veilig mobiel parkeren. 1 Start je parkeeractie vanuit de auto.O Dankzij de Yellowbrick-app kun je veilig vanuit de auto een parkeeractie starten. Je hoeft je dus niet druk te maken over de looproute richting de parkeerautomaat. In veel gevallen kun je de auto zo dicht mogelijk bij de plek van je bestemming parkeren. Zo voorkom je contact op straat en vermijd je groepen mensen. Wist je dat je met Yellowbrick in heel Nederland kunt parkeren en we áltijd het voordeligste tarief berekenen? Bekijk hier een overzicht van waar je kunt parkeren….

Cirkels_14

De mobiliteit in Nederland verandert, we gaan met zijn allen naar het zogeheten nieuwe normaal. Waar wij in maart een grote daling zagen in het aantal parkeermomenten, beginnen jullie nu weer voorzichtig de auto te pakken. In onze ogen is het gebruik maken van de auto één van de veiligste vormen van mobiliteit. Lees hieronder de belangrijkste voordelen van veilig mobiel parkeren.

1 Start je parkeeractie vanuit de auto.O
Dankzij de Yellowbrick-app kun je veilig vanuit de auto een parkeeractie starten. Je hoeft je dus niet druk te maken over de looproute richting de parkeerautomaat. In veel gevallen kun je de auto zo dicht mogelijk bij de plek van je bestemming parkeren. Zo voorkom je contact op straat en vermijd je groepen mensen. Wist je dat je met Yellowbrick in heel Nederland kunt parkeren en we áltijd het voordeligste tarief berekenen? Bekijk hier een overzicht van waar je kunt parkeren.

2 Gemakkelijk en veilig in en uit rijden bij ParkBee garages.
Parkeren in ParkBee garages brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen zijn de garages stukken goedkoper dan parkeren op straat, maar ook een stuk veiliger. Je kunt de ParkBee garage namelijk eenvoudig inrijden door in de Yellowbrick-app op “Open slagboom” te drukken. Moet je vervolgens door een deur heen om naar buiten te komen? In de meeste gevallen open je deze deur eenvoudig via de Yellowbrick-app. Bekijk onderaan deze pagina alle ParkBee garages bij jou in de buurt.

3. Voorkom verspreiding.
Misschien wel het allerbelangrijkste voordeel van mobiel parkeren in het nieuwe normaal: voorkom verspreiding. Yellowbrick biedt jou de mogelijkheid om zo dicht mogelijk bij de deur te parkeren, zonder dat je een lange looptocht naar de parkeerautomaat moet afleggen. Op deze manier voorkom je drukke plekken én hoef je de parkeerautomaat niet aan te raken. Daarbij sta je lekker dichtbij de plek van je bestemming geparkeerd, win-win!

4. Bespaar geld voor je festival, zomervakantie, familiefeest in 2021!
Misschien niet een direct voordeel, maar door gebruik te maken van mobiel parkeren bespaar je tot wel 20% op je parkeerkosten. Op deze manier houd je toch een lekker bedrag over wat je volgend jaar kunt besteden, als de versoepelingen worden doorgezet. Wij duimen ervoor!

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!