Voordelig parkeren aan het strand top 6

Cirkels_13
Badpadplaatsen en parkeertarieven Yellowbrick BLOGJPG

You say hittegolf? We say: beach! De temperaturen lopen weer hoog op dit weekend, dus auto inpakken en go! Lees in deze blog waar je het goedkoopst parkeert.

Cirkels_14

You say hittegolf? We say: beach! De temperaturen lopen weer hoog op dit weekend, dus auto inpakken en go! We hebben de bekendste stranden van Nederland er uit gepikt en de parkeerkosten per badplaats voor je op een rij gezet. Parasol en frisbee mee (vergeet je zonnebrand niet) en genieten maar.

1. Zandvoort aan Zee

Zandvoort aan Zee is met haar 9 kilometer lange strand een van de grootste en populairste badplaatsen van Nederland. Het strand trekt jaarlijks zo’n 4 miljoen badgasten. In Zandvoort betaal je €2,50 per uur voor een parkeerplaats.

2. Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is echt een familiestrand bij uitstek. Kenmerk van Egmond is de witte vuurtoren (de J.C.J. van Speijk), die prachtig afsteekt bij strakblauwe zomerse luchten. Het stadje Egmond is bovendien een gezellig plaatsje om te winkelen en op het terras af te koelen met een welverdiend ijsje. Je parkeert er voor €1,90 per uur.

Egmond aan Zee Yellowbrick parkeren BLOG

3. Noordwijk aan Zee

Noordwijk is een van de kleinere badplaatsen in dit rijtje, maar zeker niet de minste! Er valt van alles te beleven in dit gezellige stadje aan het strand. Fietsen, wandelen, cultuur, diverse festiviteiten voor jong en oud. Bekijk deze culturele agenda eens. Parkeren kost gemiddeld €3,00 per uur.

4. Scheveningen

Oh ohh Den Haag.. Oh, nee Scheveningen! Het zeer geliefde strand van de Hagenezen onder ons. Met haar karakteristieke pier en het Kurhaus heeft het strand van Scheveningen een bijzondere uitstraling. Er zijn verschillende locaties waar je kunt parkeren, gemiddeld betaal je €1,90 per uur.

Scheveningen strand Yellowbrick BLOG

5. IJmuiden strand

Ben je een surfer? Dan ken je het strand van IJmuiden waarschijnlijk op je duimpje. Met de gezellige, alternatieve strandtenten is het een relaxed paradijs voor jong en oud. Ook honden zijn er (buiten het hoogseizoen) welkom. Je parkeert er het eerste half uur gratis, en daarna een aantal euro oplopend per uur met een maximum van €8 euro per dag.

6. Texel strand (vuurtoren)

Oke, Texel is natuurlijk een en al strand. Een heerlijk vakantie-eiland, maar ook zeer geschikt voor een weekendje (of zelfs dagje) weg. Parkeren op Texel is mogelijk met Yellowbrick. Je betaalt €2,50 per uur met een maximum tarief van €7,50.

Texel parkeren Yellowbrick BLOGjpg

Hier vind je een volledig overzicht van alle badplaatsen in Nederland waar je met Yellowbrick kunt parkeren.

Voor een volledig en actueel overzicht kijk je voor vertrek natuurlijk nog even op prettigparkeren.nl.

Bron: Prettig Parkeren

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!