Wat is jouw parkeerstijl?

Cirkels_13
Wat-is-jouw-parkeerstijl-Parkeren-met-Yellowbrick

Parkeren. Je zal er maar moeite mee hebben. In deze Yellowbrick blog vijf herkenbare situaties over het leed dat parkeren heet.

Cirkels_14

Laten we het eens over de kunst van het (in)parkeren hebben. Een best wel belangrijk maar ook gevoelig onderwerp, voor sommigen. Want, hoe ingewikkeld is (in)parkeren nu eigenlijk? En waarom moet de ene chauffeur tien keer steken, waar de ander ‘m zo hoppa! in een vloeiende beweging in het parkeervak manoeuvreert? Je zal er maar moeite mee hebben. In deze blog vijf herkenbare situaties over het leed dat parkeren heet.

1. Parkeren is een vak

Je leest het goed: één vak, dus! Om geharrewar met je medeparkeerders te voorkomen, is het slim (en wel zo aardig) om ruimte overhouden voor je buurman of vrouw. Maar je hebt er van die grappenmakers tussen die het voor elkaar krijgen om altijd twee plekken bezet te houden. Hoe dan! En vooral; waarom?

Inparkeren is ook een vak | Yellowbrick blog

2. Paaltje! Boem is ho

Het doet echt even pijn. Zo’n paaltje aanrijden. En nee, dan heb ik het niet over fysieke pijn. Je voelt je even heel erg dom en onhandig, gevolgd door keihard lachen (van de zenuwen) op het moment dat je die doffe klap hoort. Vervolgens check je snel wat de schade is. Hopelijk heeft niemand het gezien (of gehoord) en valt het mee. Biecht jij je parkeerongelukje netjes op, of niet?

3. Inparkeren voor dummies

Je kent ze wel, van die mensen die gewoon echt heel goed kunnen inparkeren. Die in één vloeiende beweging, losjes vanuit de linkerpols (eventueel nonchalant achteruit kijkend over schouder terwijl de rechterhand ontspannen op de bijrijdersstoel ligt) de auto PRECIES het vak in sturen. Anderen hebben er net iets meer moeite mee. En dat is een understatement.

4. Op de stoep.. mag dat?

Je komt uit je werk en er is geen parkeerplek meer te vinden. Je hebt net boodschappen gedaan; wat handig zou het zijn om die zware tassen precies voor je voordeur te kunnen lozen. Wat doe je? Tien blokken om rijden, of zet je gewoon je auto op de stoep? Eerlijk zeggen 😉

giphy 1

5. Te veel parkeergeld betalen

Typisch geval van oeps, vergeten je parkeertijd te verlengen of heb je teveel betaald? Zonde natuurlijk! En ook niet nodig. Mobiel parkeren is veel voordeliger en makkelijker dan betalen bij de parkeerautomaat.

En dan hebben we het niet eens gehad over hellingproef parkeren, wielklemmen en parkeerboetes…

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!