Weekendje met de auto naar België?

Cirkels_13
belgium

Ook dan kun je parkeren met Yellowbrick. Niet met de Nederlandse app, maar met de eigen Belgische app, ofwel de app van Yellowbrick België. De lay-out is het zelfde, woorden misschien iets anders, maar dat het handig is staat buiten kijf!

Cirkels_14

Ook dan kun je parkeren met de app van Yellowbrick België! De lay-out is hetzelfde als de Nederlandse Yellowbrick app, woorden misschien net iets anders, maar dat het handig is staat buiten kijf!

Onze Yellowbrick collega’s uit België werken er hard aan om alle gemeentes aan te sluiten. Zo is gemeente Panne onlangs aangesloten. Wanneer je op locatie bent, geeft de app jou opties van zonecodes in de buurt. Kies dan de beste optie voor jouw parkeerplek. Een andere mogelijkheid is om de zonecode in te vullen die op de parkeerpaal staat, net als in Nederland. Alle aangesloten gemeentes vind je hier. Kijk snel of jouw place-to-be er tussen staat!

Tarieven
Misschien ben je benieuwd naar de tarieven? Per transactie betaal je bij onze zuidelijke collega’s €0,30. De registratie kost normaliter eenmalig €10. Meer hierover vind je aan het eind van dit artikel. De parkeerkosten worden bepaald door de gemeentes. Er zijn geen maandelijkse of wekelijkse kosten bij aanvang van jouw lidmaatschap. Parkeer je niet dan betaal je niet.

Je kunt gewoon betalen via automatische incasso van jouw IBAN en een Nederlands adres opgeven bij de registratie. Dat is het voordeel van de huidige rekeningnummers, een mooi systeem dat je overal in Europa kunt gebruiken.

Tijdelijk gratis registreren
En het mooiste van allemaal, tot het einde van de maand kun je gratis registreren! Registeren doe je hier. De Android app download je hier en de iOS app download je hier. En zie je onverhoopt toch nog registratiekosten verschijnen? Gebruik dan de volgende code om alsnog de registratie kosteloos te laten verlopen: PARKING.

De registratie voor nieuwe klanten bij Yellowbrick België verloopt hetzelfde als voor mensen die klant worden bij Yellowbrick Nederland. Na het invullen van het webformulier, ontvang je twee e-mails. De eerste is een bevestiging dat de registratie gelukt is. Hierin zie je gelijk een kostenoverzicht. Het tweede bericht ontvang je enkele ogenblikken later. Daarin staat jouw klantnummer voor Yellowbrick België. Ook staat hierin een link waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken.

Gebruik de korting en registreer je gratis tot het eind van deze maand. Dan heb je jouw account alvast klaar staan!

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!