Yellowbrick neemt grootste frustratie rondom mobiel parkeren weg met een stopknop.

Cirkels_13
ParkAlertHeader

Van de ruim 4 miljoen parkeerapp gebruikers in Nederland, vergeet circa 70% regelmatig hun parkeerapp tijdig aan- of uit te zetten, met doorgelopen parkeeracties of boetes tot gevolg. Daarnaast zet zo’n 20% hun parkeeractie pas tijdens het rijden uit, wat de veiligheid in het verkeer niet ten goede komt. Daarom introduceert de parkeerapp Yellowbrick nu ParkAlert: Een knop in de auto waarmee je letterlijk met één druk op de knop je parkeeractie beëindigt. Deze innovatie is een exclusieve samenwerking met het bedrijf ParkAlert. De knop staat via Bluetooth in verbinding met de telefoon van de gebruiker en waarschuwt via een piepend geluid als de gebruiker met een lopende parkeeractie terugkeert bij de auto. Dit voorkomt doorlopen van de parkeeractie en dus onnodige kosten, een frustratie die door veel mobiel parkeerders en dus ook klanten van Yellowbrick gevoeld wordt. Yellowbrick speelt met ParkAlert hierop in. De knop herkent desgewenst ook wanneer…

Cirkels_14

Van de ruim 4 miljoen parkeerapp gebruikers in Nederland, vergeet circa 70% regelmatig hun parkeerapp tijdig aan- of uit te zetten, met doorgelopen parkeeracties of boetes tot gevolg. Daarnaast zet zo’n 20% hun parkeeractie pas tijdens het rijden uit, wat de veiligheid in het verkeer niet ten goede komt. Daarom introduceert de parkeerapp Yellowbrick nu ParkAlert: Een knop in de auto waarmee je letterlijk met één druk op de knop je parkeeractie beëindigt.

Deze innovatie is een exclusieve samenwerking met het bedrijf ParkAlert. De knop staat via Bluetooth in verbinding met de telefoon van de gebruiker en waarschuwt via een piepend geluid als de gebruiker met een lopende parkeeractie terugkeert bij de auto. Dit voorkomt doorlopen van de parkeeractie en dus onnodige kosten, een frustratie die door veel mobiel parkeerders en dus ook klanten van Yellowbrick gevoeld wordt. Yellowbrick speelt met ParkAlert hierop in.

De knop herkent desgewenst ook wanneer de gebruiker parkeert in een betaalde zone. De gebruiker ontvangt een waarschuwing op zijn telefoon om een parkeeractie te starten, wanneer hij of zij dit vergeet. Zo worden parkeerboetes voorkomen.

Yellowbrick directeur Jeffrey Wolvekamp: ‘’Met ParkAlert is Yellowbrick uniek in Nederland. Uit gesprekken met onze klanten blijkt dat we één van de grootste frustraties rond mobiel parkeren hiermee wegnemen. De bedoeling is om later nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan de ParkAlert knop op het gebied van veiligheid en gemak.’’

Bestel ParkAlert
Klik hier en bestel ParkAlert met flinke introductiekorting.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!