Garagekaart

Heb je een vraag in de categorie Garagekaart? Hieronder vind je de meest gestelde vragen met betrekking tot Garagekaart. Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk dan bij een van onze andere Veelgestelde Vragen categorieën of neem contact op met onze klantenservice.

Wat is de Yellowbrick Garagekaart?
De Yellowbrick Garagekaart is een betaalkaart speciaal voor bedrijven. Medewerkers kunnen met deze kaart onbezorgd parkeergarages in en uit rijden, zonder losse kaartjes of extra kosten. De Garagekaart wordt gekoppeld aan het Yellowbrick account van de medewerker.
Wat zijn de kosten van de Garagekaart?
Bij het aanschaffen van de kaarten zal er per kaart een eenmalige bedrag van €7,50 gevraagd worden. Daarnaast rekenen we per kaart €1,00 per maand en €0,37 per transactie. Deze kosten zijn excl. het reguliere parkeertarief en BTW.
Hoe vraag ik een Garagekaart aan?
Het is mogelijk de Garagekaart via een offerte aan te vragen. Hier kan aangegeven worden om hoeveel kaarten de aanvraag gaat. Een van onze accountmanagers zal dan contact met de wagenparkbeheerder opnemen voor de verdere informatie. 
Wie kan een Garagekaart aanvragen?
De Yellowbrick Garagekaart is te gebruiken voor zowel grote als kleine wagenparken. De wagenparkbeheerder van het bedrijf kan het aanvragen via het offerte formulier op de Garagekaart Pagina op de website
Hoe activeer ik mijn Garagekaart?
Om gebruik te maken van de Garagekaart moet deze voorafgaand aan de eerste transactie, geactiveerd worden. Je kunt dit gemakkelijk doen door de volgende stappen te volgen:
  • Een SMS met de tekst "ACTIVEER" te sturen naar het volgende nummer: +31 970 102 562 56
  • Je ontvangt vervolgens een link welke 10 minuten geldig is
  • Vul na het klikken op de link je CVC code in om de kaart te activeren
  • Na het activeren ontvang je tevens de pincode van de Garagekaart. Bewaar deze goed!
Welke garages kan ik inrijden met een Garagekaart?
Met de Yellowbrick Garagekaart is het mogelijk om 95% van alle parkeergarages in Nederland te parkeren. De kaart kan gebruikt worden in alle parkeergarages- en terreinen waar je met een Visa-kaart kunt betalen. Denk hierbij aan parkeergarages van Q-Park, APCOA en Interparking.
Hoe lang kan ik de Garagekaart gebruiken?
De Garagekaart is vijf jaar geldig. Mocht deze verlopen zijn, is het mogelijk via jouw wagenparkbeheerder een nieuwe kaart aan te vragen.
Wat moet ik doen als ik mijn pincode ben vergeten?
Door het proces van het activeren te herhalen, krijg je de oude pincode opnieuw te zien.

Direct contact met ons

YB-ICON-CHAT

Whatsapp

Open Whatsapp

YB-ICON-BELLEN

Bellen

0900 2006999

Ma t/m vrij 09:00 -17:30
YB-ICON-TWITTER

Twitter

@yellowbricknl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur