Garagekaart

Heb je een vraag in de categorie Garagekaart? Hieronder vind je de meest gestelde vragen met betrekking tot Garagekaart. Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk dan bij een van onze andere Veelgestelde Vragen categorieën of neem contact op met onze klantenservice.

Wat is de Yellowbrick Garagekaart?
De Yellowbrick Garagekaart is een betaalkaart speciaal voor bedrijven. Medewerkers kunnen met deze kaart onbezorgd parkeergarages in en uit rijden, zonder losse kaartjes of extra kosten. De Garagekaart wordt gekoppeld aan het Yellowbrick account van de medewerker.
Wat zijn de kosten van de Garagekaart?
Bij het aanschaffen van de kaarten zal er per kaart een eenmalige bedrag van €7,50 gevraagd worden. Daarnaast rekenen we per kaart €1,00 per maand en €0,37 per transactie. Deze kosten zijn excl. het reguliere parkeertarief en BTW.
Hoe vraag ik een Garagekaart aan?
Het is mogelijk de Garagekaart via een offerte aan te vragen. Hier kan aangegeven worden om hoeveel kaarten de aanvraag gaat. Een van onze accountmanagers zal dan contact met de wagenparkbeheerder opnemen voor de verdere informatie. 
Wie kan een Garagekaart aanvragen?
De Yellowbrick Garagekaart is te gebruiken voor zowel grote als kleine wagenparken. De wagenparkbeheerder van het bedrijf kan het aanvragen via het offerte formulier op de Garagekaart Pagina op de website
Hoe activeer ik mijn Garagekaart?
Om gebruik te maken van de Garagekaart moet deze voorafgaand aan de eerste transactie, geactiveerd worden. Je kunt dit gemakkelijk doen door de volgende stappen te volgen:
  • Een SMS met de tekst "ACTIVEER" te sturen naar het volgende nummer: +31 970 102 562 56
  • Je ontvangt vervolgens een link welke 10 minuten geldig is
  • Vul na het klikken op de link je CVC code in om de kaart te activeren
  • Na het activeren ontvang je tevens de pincode van de Garagekaart. Bewaar deze goed!
Welke garages kan ik inrijden met een Garagekaart?
Met de Yellowbrick Garagekaart is het mogelijk om 95% van alle parkeergarages in Nederland te parkeren. De kaart kan gebruikt worden in alle parkeergarages- en terreinen waar je met een Visa-kaart kunt betalen. Denk hierbij aan parkeergarages van Q-Park, APCOA en Interparking.
Hoe lang kan ik de Garagekaart gebruiken?
De Garagekaart is vijf jaar geldig. Mocht deze verlopen zijn, is het mogelijk via jouw wagenparkbeheerder een nieuwe kaart aan te vragen.
Wat moet ik doen bij verlies van de Garagekaart?
Bij verlies van de Garagekaart is het belangrijk om direct contact op te nemen met de wagenparkbeheerder. De Garagekaart zal zo snel mogelijk geblokkeerd moeten worden.
Kan ik ook andere betalingen doen met de Garagekaart?
Nee, de Garagekaart is alleen te gebruiken in parkeergarages.
Waar zie ik de transacties van de Garagekaart terug?
De transacties die zijn gedaan met de Garagekaart, zijn terug te zien in de My Yellowbrick omgeving en op de factuur. De informatie die bij de transactie te zien is, zijn de locatie, de datum, het tijdstip van de betaling en het bedrag. De Garagekaart werkt net als een betaalpas, hierdoor is de duur van de parkeeractie niet zichtbaar.
Ik heb een probleem met mijn Garagekaart.
Als de Garagekaart niet werkt, kun je onderstaande stappen volgen: 1. Maak de chip van de kaart goed schoon; 2. Zorg dat de Garagekaart geactiveerd is en je in het bezit bent van de pincode; 3. Betaal bij een betaalautomaat. Stop hiervoor de betaalpas met de chip naar boven in de gleuf en wacht tot de betaling is goedgekeurd (let op dat de Garagekaart in de juiste gleuf gebruikt wordt, de gleuf voor de betaalpas en het kaartje kunnen op elkaar lijken waardoor de Garagekaart in de verkeerde gleuf wordt gebruikt); 4. Betaal contactloos met de Garagekaart; 5. Gebruik de Garagekaart bij andere parkeergarages, het komt voor dat de betaalautomaat van een parkeergarage niet goed werken. Indien bovenstaande stappen niet werken, neem dan contact op met je wagenparkbeheerder
Wat moet ik doen als ik mijn pincode ben vergeten?
Door het proces van het activeren te herhalen, krijg je de oude pincode opnieuw te zien.

Direct contact met ons

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur