ParkBee

Heb je een vraag in de categorie ParkBee? Hieronder vind je de meest gestelde vragen met betrekking tot ParkBee. Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk dan bij een van onze andere Veelgestelde Vragen categorieën of neem contact op met onze klantenservice.

Moet ik een apart abonnement afsluiten om bij ParkBee te parkeren?
Om bij ParkBee te parkeren heb je geen extra abonnement nodig. Je parkeert eenvoudig met de Yellowbrick-app.
Hoe herken ik een ParkBee locatie?
ParkBee locaties zijn voorzien van een Yellowbrick sticker. ParkBee locaties zijn ook te vinden via de kaartweergave in de Yellowbrick-app. Wanneer je een parkeeractie wilt starten zijn de locaties te herkennen aan het gele ‘P’ icoontje.
Hoe wordt de prijs bij een ParkBee locatie bepaald?
De prijs van een ParkBee locatie wordt bepaald op basis van de capaciteit. De prijs blijft voordeliger dan straatparkeren of in de garage in de buurt van de desbetreffende ParkBee locatie.
Hoe moet ik betalen bij ParkBee?
Je betaalt achteraf via je Yellowbrick-factuur.
Waarom zijn sommige garages alleen in avonden en weekenden geopend?
ParkBee richt zich op parkeerterreinen die niet (altijd) gebruikt worden. Denk aan een parkeergarage van een bedrijf. In dit geval is de ParkBee locatie enkel in de avonden en in het weekend beschikbaar.
Wat moet ik doen als de slagboom of voetgangersdeur niet open gaat wanneer ik bij een ParkBee locatie parkeer?
In het geval dat de slagboom niet open gaat bij het in- of uitrijden van de garage, kan je het beste contact opnemen met de ParkBee klantenservice (085 888 0786). Zij kunnen op een afstand de slagboom voor je openen.  De voetgangersdeur gaat niet altijd open vanuit de buitenkant. Via de Yellowbrick-app kan je de voetgangersdeur vanaf de buitenkant openen. Let wel goed op het nummer van de deur aangezien sommige ParkBee locaties meerdere deuren hebben. In het geval dat de deur nog niet open gaat, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice. 

Direct contact met ons

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur