1 April!

Cirkels_13

Dacht je dat ‘ie echt was? Haha! 1 APRIL!!! Op 1 april moeten er mensen in de maling genomen worden. Op verschillende plaatsen hebben wij parkeerboetes uitgedeeld die wel heel echt leken. Maar geen paniek, zoals je ook op de achterkant kunt zien is hij niet echt. Onze klanten weten natuurlijk dat dit een grap is. Want met Yellowbrick voorkom je boetes. Doordat je de parkeertijd stopt wanneer jij wil ben je nooit meer te laat terug. En gooi je ook niet meer te veel in de automaat waardoor je alleen voor de daadwerkelijke tijd betaalt.

Cirkels_14

Dacht je dat ‘ie echt was? Haha! 1 APRIL!!!

Op 1 april moeten er mensen in de maling genomen worden. Op verschillende plaatsen hebben wij parkeerboetes uitgedeeld die wel heel echt leken. Maar geen paniek, zoals je ook op de achterkant kunt zien is hij niet echt.

Onze klanten weten natuurlijk dat dit een grap is. Want met Yellowbrick voorkom je boetes. Doordat je de parkeertijd stopt wanneer jij wil ben je nooit meer te laat terug. En gooi je ook niet meer te veel in de automaat waardoor je alleen voor de daadwerkelijke tijd betaalt.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!