Als de parkeertijd in een parkeerzone eindigt, stopt automatisch de transactie

Cirkels_13

Naar aanleiding van de uitzending Radar ontvangen wij veel vragen. Daarom leggen wij graag hieronder uit hoe het werkt. Bekijk hier de uitzending van Radar. Aan het einde van de parkeertijd stopt je transactie automatisch, in een 1-uurzone stopt de parkeertijd dus na 1 uur. Als je vervolgens telefonisch de transactie stopt, ontvang je een melding dat je parkeertijd al geëindigd is. De maximale parkeertijden per parkeerzone vind je op de parkeerautomaat of in de Yellowbrick-parkeerapp. Bekijk ons filmpje over Parkeerzones en -regels. Belparkeren Wil je het parkeren op een andere manier stoppen dan met de parkeer app? Je start en stopt parkeertransacties ook door te bellen met 088-BRICKEN. Starten met mobiel parkeren: Bel naar 088-BRICKEN (0882742536). Toets de zonecode in en sluit af met een hekje. Na bevestiging van de aanmelding start het bricken. Stoppen met mobiel parkeren?Bel 088-BRICKEN en stop het mobiel parkeren. De transactie stopt zodra je…

Cirkels_14

Naar aanleiding van de uitzending Radar ontvangen wij veel vragen. Daarom leggen wij graag hieronder uit hoe het werkt. Bekijk hier de uitzending van Radar.

Aan het einde van de parkeertijd stopt je transactie automatisch, in een 1-uurzone stopt de parkeertijd dus na 1 uur. Als je vervolgens telefonisch de transactie stopt, ontvang je een melding dat je parkeertijd al geëindigd is.

De maximale parkeertijden per parkeerzone vind je op de parkeerautomaat of in de Yellowbrick-parkeerapp. Bekijk ons filmpje over Parkeerzones en -regels.

Belparkeren

Wil je het parkeren op een andere manier stoppen dan met de parkeer app? Je start en stopt parkeertransacties ook door te bellen met 088-BRICKEN.

Starten met mobiel parkeren:

  • Bel naar 088-BRICKEN (0882742536).
  • Toets de zonecode in en sluit af met een hekje.
  • Na bevestiging van de aanmelding start het bricken.

Stoppen met mobiel parkeren?
Bel 088-BRICKEN en stop het mobiel parkeren. De transactie stopt zodra je een bevestiging van het afmelden hoort.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!