Controle niet langer op transponderkaart

Cirkels_13

Omdat alle bij ons aangesloten gemeentes controleren op kenteken is het niet langer noodzakelijk de gele transponderkaart achter de ruit te plaatsen. Je kan geen nieuwe of extra transponderkaarten meer bestellen. Wil je een extra voertuig of gebruiker toevoegen in je account dan bestel je (via Mijn Yellowbrick) een gebruikersnummer. Hieraan koppel je je kenteken (en mobiele nummer). Om boetes te voorkomen is het erg belangrijk dat wanneer je wilt gaan bricken je het juiste kenteken selecteert. Dat doe je in de app of in Mijn Yellowbrick.

Cirkels_14

Omdat alle bij ons aangesloten gemeentes controleren op kenteken is het niet langer noodzakelijk de gele transponderkaart achter de ruit te plaatsen. Je kan geen nieuwe of extra transponderkaarten meer bestellen.

Wil je een extra voertuig of gebruiker toevoegen in je account dan bestel je (via Mijn Yellowbrick) een gebruikersnummer. Hieraan koppel je je kenteken (en mobiele nummer).

Om boetes te voorkomen is het erg belangrijk dat wanneer je wilt gaan bricken je het juiste kenteken selecteert. Dat doe je in de app of in Mijn Yellowbrick.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!