Elektrische auto’s en parkeren

Cirkels_13

In 2014 was het in veel steden in Nederland mogelijk om je elektrische auto gratis te parkeren bij een oplaadpunt. Steeds meer gemeentes veranderen dit waardoor je straks als rijder van een elektrische auto ook parkeergeld moet betalen. Zo zijn er verschillende gemeenten waar het betaald parkeren voor elektrische auto´s al is ingevoerd. Sta je bij een oplaadpunt, in welke gemeente dan ook, steek dan ook de stekker in de auto. Doe je dat niet dan word je beboet. Wij adviseren jou de gemeente te raadplegen over regels rondom het parkeren met een elektrische auto. Zo weet je zeker of je moet betalen.

Cirkels_14

In 2014 was het in veel steden in Nederland mogelijk om je elektrische auto gratis te parkeren bij een oplaadpunt. Steeds meer gemeentes veranderen dit waardoor je straks als rijder van een elektrische auto ook parkeergeld moet betalen.

Zo zijn er verschillende gemeenten waar het betaald parkeren voor elektrische auto´s al is ingevoerd. Sta je bij een oplaadpunt, in welke gemeente dan ook, steek dan ook de stekker in de auto. Doe je dat niet dan word je beboet.

Wij adviseren jou de gemeente te raadplegen over regels rondom het parkeren met een elektrische auto. Zo weet je zeker of je moet betalen.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!