Impact van COVID-19 pandemie

Cirkels_13
Corona oefening UMC UTRECHT

Het virus COVID-19 is door de Wereldgezondheidsorganisatie verklaart tot pandemie en is inmiddels verspreid over 100 landen. Yellowbrick neemt deze situatie zeer serieus. Yellowbrick volgt de ontwikkelingen op de voet en volgt het advies op van de overheid en het RIVM. Yellowbrick neemt proactief maatregelen om haar werknemers te beschermen en bedrijfsvoering in stand te houden, zodat u als klant gebruik kunt blijven maken van onze diensten. Yellowbrick wil u bij voorbaat bedanken voor uw geduld gedurende deze tijden. Mocht u als klant vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij wensen u sterkte in deze moeilijke tijden.

Cirkels_14

Het virus COVID-19 is door de Wereldgezondheidsorganisatie verklaart tot pandemie en is inmiddels verspreid over 100 landen. Yellowbrick neemt deze situatie zeer serieus.

Yellowbrick volgt de ontwikkelingen op de voet en volgt het advies op van de overheid en het RIVM. Yellowbrick neemt proactief maatregelen om haar werknemers te beschermen en bedrijfsvoering in stand te houden, zodat u als klant gebruik kunt blijven maken van onze diensten.

Yellowbrick wil u bij voorbaat bedanken voor uw geduld gedurende deze tijden. Mocht u als klant vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij wensen u sterkte in deze moeilijke tijden.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!