Parkeren tijdens Zomercarnaval Rotterdam

Cirkels_13
Parkeren zomercarnaval rotterdam

Aanstaande zaterdag 29 juli 2017 vindt de Zomercarnaval Straatparade plaats in het Centrum van Rotterdam. Vanaf 13:00u kan je genieten van de grootste Caribische optocht van Nederland met ruim 2.500 dansers en danseressen, 25 carnavalsgroepen en 30 praalwagens die de Rotterdamse binnenstad op z’n kop zetten! In het gehele centrum van Rotterdam geldt betaald parkeren, op elke dag van de week. Parkeren kan in de parkeergarages van Q-Park: Q-Park Koopgoot, Q-Park Bijenkorf of Q-Park Weena. Mobiel parkeren kan ook op straat rondom het centrum. Yellowbrick rekent automatisch het voordeligste tarief, dus de kosten zijn nooit hoger dan die van een dag- en/of avondkaart. Als je buiten de tijden van de dag- en/of avondkaart parkeert, berekenen we voor die uren het uurtarief. Parkeer informatie: Bovenstaande tarieven zijn exclusief eventuele transactiekosten. Er kunnen aan bovenstaande tarieven en informatie geen rechten worden ontleend.

Cirkels_14

Aanstaande zaterdag 29 juli 2017 vindt de Zomercarnaval Straatparade plaats in het Centrum van Rotterdam. Vanaf 13:00u kan je genieten van de grootste Caribische optocht van Nederland met ruim 2.500 dansers en danseressen, 25 carnavalsgroepen en 30 praalwagens die de Rotterdamse binnenstad op z’n kop zetten!

In het gehele centrum van Rotterdam geldt betaald parkeren, op elke dag van de week. Parkeren kan in de parkeergarages van Q-Park: Q-Park Koopgoot, Q-Park Bijenkorf of Q-Park Weena.

Mobiel parkeren kan ook op straat rondom het centrum. Yellowbrick rekent automatisch het voordeligste tarief, dus de kosten zijn nooit hoger dan die van een dag- en/of avondkaart. Als je buiten de tijden van de dag- en/of avondkaart parkeert, berekenen we voor die uren het uurtarief.

Parkeer informatie:


Bovenstaande tarieven zijn exclusief eventuele transactiekosten. Er kunnen aan bovenstaande tarieven en informatie geen rechten worden ontleend.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!