Top 5 most wanted Yellowbrick-gemeentes

Cirkels_13

Uit ons klantonderzoek is gebleken dat de gemeente Apeldoorn op nummer 1 staat als meest gewilde Yellowbrick-gemeente. Met net iets minder stemmen staat gemeente Schiedam op nummer twee. We hebben goed nieuws! Vanaf donderdag 27 november kunnen automobilisten ook bricken in Apeldoorn. Bricken is dan in alle grote gemeentes in Oost-Nederland mogelijk. Dit betekent dat er wederom een gemeente uit de top 5 van meest gewilde Yellowbrick-gemeentes is aangesloten. Groningen ging Apeldoorn al voor deze maand. In slechts een maand hebben wij twee grote steden uit de top 5 kunnen afvinken. De top 5 most wanted Yelllowbrick-gemeentes november 2014: 1. Apeldoorn2. Schiedam3. Bussum4. Lelystad5. Groningen

Cirkels_14

Uit ons klantonderzoek is gebleken dat de gemeente Apeldoorn op nummer 1 staat als meest gewilde Yellowbrick-gemeente. Met net iets minder stemmen staat gemeente Schiedam op nummer twee. We hebben goed nieuws!

Vanaf donderdag 27 november kunnen automobilisten ook bricken in Apeldoorn. Bricken is dan in alle grote gemeentes in Oost-Nederland mogelijk. Dit betekent dat er wederom een gemeente uit de top 5 van meest gewilde Yellowbrick-gemeentes is aangesloten. Groningen ging Apeldoorn al voor deze maand. In slechts een maand hebben wij twee grote steden uit de top 5 kunnen afvinken.

De top 5 most wanted Yelllowbrick-gemeentes november 2014:

1. Apeldoorn
2. Schiedam
3. Bussum
4. Lelystad
5. Groningen

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!