Update parkeerapp

Cirkels_13

Vanaf vandaag is de update voor de Yellowbrick parkeerapp beschikbaar. Je ontvangt een melding op je smartphone om de update te installeren. Als je in je telefooninstellingen voor ‘automatisch updaten’ hebt gekozen hoef je zelf niets te doen. Wat is nieuw in de app? Verbeterde gebruiksvriendelijkheid Melding toegevoegd wanneer de eindprijs later berekend wordt Bug onterechte melding ‘geen internetverbinding’ opgelost Onduidelijke melding ‘session expired’ verbeterd Nieuwe functies zakelijk gebruik instellen via Mijn Yellowbrick. Kentekenwissel voor zakelijke applogin kan uitgezet worden door fleetmanager Gebruikersnaam zakelijke applogin kan ingesteld worden door fleetmanager Wachtwoord zakelijke applogin resetten ook per e-mail (naast sms) Profiel toegevoegd aan zakelijke applogin Deze en vele andere verbeteringen zorgen ervoor dat de Yellowbrick parkeer-app weer een plezier is in het gebruik en je nooit meer anders wilt parkeren. Feedback? We horen het graag, gebruik de feedbackknop in het menu onder ‘Informatie en service’. Erg tevreden? Geef ons dan een…

Cirkels_14

Vanaf vandaag is de update voor de Yellowbrick parkeerapp beschikbaar.

Je ontvangt een melding op je smartphone om de update te installeren. Als je in je telefooninstellingen voor ‘automatisch updaten’ hebt gekozen hoef je zelf niets te doen.

Wat is nieuw in de app?

  • Verbeterde gebruiksvriendelijkheid
  • Melding toegevoegd wanneer de eindprijs later berekend wordt
  • Bug onterechte melding ‘geen internetverbinding’ opgelost
  • Onduidelijke melding ‘session expired’ verbeterd

Nieuwe functies zakelijk gebruik instellen via Mijn Yellowbrick.

  • Kentekenwissel voor zakelijke applogin kan uitgezet worden door fleetmanager
  • Gebruikersnaam zakelijke applogin kan ingesteld worden door fleetmanager
  • Wachtwoord zakelijke applogin resetten ook per e-mail (naast sms)
  • Profiel toegevoegd aan zakelijke applogin

Deze en vele andere verbeteringen zorgen ervoor dat de Yellowbrick parkeer-app weer een plezier is in het gebruik en je nooit meer anders wilt parkeren.

Feedback? We horen het graag, gebruik de feedbackknop in het menu onder ‘Informatie en service’. Erg tevreden? Geef ons dan een positieve review in de Store!

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!