Vanaf 1 juli ook bricken in Veldhoven

Cirkels_13

Je kunt nu mobiel parkeren in Veldhoven. Je parkeert daar met Yellowbrick op alle betaalde openbare parkeerplaatsen op straat. Controleurs scannen jouw kenteken dus zorg ervoor dat jouw kenteken gekoppeld is in Mijn Yellowbrick of in de Yellowbrick-parkeerapp goed vermeld staat. De komst van Veldhoven betekent dat mobiel parkeren mogelijk is in veertien plaatsen in de provincie Noord-Brabant. Mobiel parkeren was al mogelijk in Breda, Den Bosch, Deurne, Eindhoven, Etten-leur, Oss, Oisterwijk, Oosterhout, Roosendaal, Uden, Tilburg, Valkenswaard en Waalwijk.

Cirkels_14

Je kunt nu mobiel parkeren in Veldhoven. Je parkeert daar met Yellowbrick op alle betaalde openbare parkeerplaatsen op straat. Controleurs scannen jouw kenteken dus zorg ervoor dat jouw kenteken gekoppeld is in Mijn Yellowbrick of in de Yellowbrick-parkeerapp goed vermeld staat.

De komst van Veldhoven betekent dat mobiel parkeren mogelijk is in veertien plaatsen in de provincie Noord-Brabant. Mobiel parkeren was al mogelijk in Breda, Den Bosch, Deurne, Eindhoven, Etten-leur, Oss, Oisterwijk, Oosterhout, Roosendaal, Uden, Tilburg, Valkenswaard en Waalwijk.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!