Vanaf 10 juni ook bricken in Terneuzen

Cirkels_13

Je kunt nu mobiel parkeren in Terneuzen. Je parkeert daar met Yellowbrick op alle betaalde openbare parkeerplaatsen op straat. Controleurs scannen jouw kenteken dus zorg ervoor dat jouw kenteken gekoppeld is in Mijn Yellowbrick of in de Yellowbrick-parkeerapp goed vermeld staat. De komst van Terneuzen betekent dat mobiel parkeren mogelijk is in dertien plaatsen in de provincie Zeeland. Mobiel parkeren was al mogelijk in Hulst, Domburg, Goes, Middelburg, Veere, Vlissingen, Zierikzee, Renesse, Burgh, Haamstede, Ellemeet en Noordwelle.

Cirkels_14

Je kunt nu mobiel parkeren in Terneuzen. Je parkeert daar met Yellowbrick op alle betaalde openbare parkeerplaatsen op straat. Controleurs scannen jouw kenteken dus zorg ervoor dat jouw kenteken gekoppeld is in Mijn Yellowbrick of in de Yellowbrick-parkeerapp goed vermeld staat.

De komst van Terneuzen betekent dat mobiel parkeren mogelijk is in dertien plaatsen in de provincie Zeeland. Mobiel parkeren was al mogelijk in Hulst, Domburg, Goes, Middelburg, Veere, Vlissingen, Zierikzee, Renesse, Burgh, Haamstede, Ellemeet en Noordwelle.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!