Winnaars van parkeertegoed 'Schrijf een recensie'

Cirkels_13

De winnaars zijn van €50 parkeertegoed zijn bekend. Dank voor jullie feedback! Ben jij degene die hieronder vermeld staat? Stuur dan je een e-mail naar marketing@yellowbrick.nl met je klantnummer, naam en e-mail adres. Wij verifiëren de echtheid van de gegevens. Als alles klopt maken wij het parkeertegoed over op je account. Zet in je onderwerpsregel “Mijn app recensie”. iOSRecensie gegeven door Hanamsterdam op 13 april4 sterrenTitel Dikke duim!Recensie: Een slimme app! Zoeken naar een parkeerautomaat en betalen per uur zijn voorgoed verleden tijd! Parkeren met je mobiel, betalen per minuut, met 1 druk op de knop! Super handig, eerlijk en efficiënt. Helemaal top! Jullie maken mij elke dag weer blij.;-) AndroidRecensie gegeven door Miriam Stevense op 12 april5 sterrenRecensie: Heel handige app!! Hij ziet automatisch je zonecode waar je bent met je auto. Bij gebruik van twee auto’s kun je in de app heel makkelijk overschakelen AndroidRecensie gegeven door Jan…

Cirkels_14

De winnaars zijn van €50 parkeertegoed zijn bekend. Dank voor jullie feedback! Ben jij degene die hieronder vermeld staat? Stuur dan je een e-mail naar marketing@yellowbrick.nl met je klantnummer, naam en e-mail adres. Wij verifiëren de echtheid van de gegevens. Als alles klopt maken wij het parkeertegoed over op je account. Zet in je onderwerpsregel “Mijn app recensie”.

iOS
Recensie gegeven door Hanamsterdam op 13 april
4 sterren
Titel Dikke duim!
Recensie: Een slimme app! Zoeken naar een parkeerautomaat en betalen per uur zijn voorgoed verleden tijd! Parkeren met je mobiel, betalen per minuut, met 1 druk op de knop! Super handig, eerlijk en efficiënt. Helemaal top! Jullie maken mij elke dag weer blij.;-)

Android
Recensie gegeven door Miriam Stevense op 12 april
5 sterren
Recensie: Heel handige app!! Hij ziet automatisch je zonecode waar je bent met je auto. Bij gebruik van twee auto’s kun je in de app heel makkelijk overschakelen

Android
Recensie gegeven door Jan Derk Trenning op 3 april
4 sterren
Recensie: Fijne app. Vooral handig dat ik niet meer iedere keer bij hoef te betalen etc. Gewoon zone invoeren en klaar is kees.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!