Wolvekamp nieuwe directeur Yellowbrick

Cirkels_13

Op 1 juli start Jeffrey Wolvekamp als directeur Yellowbrick Nederland. In 2012 trad Wolvekamp als Sales Manager in dienst bij Yellowbrick en in 2013 benoemd tot Commercieel Manager.

Cirkels_14

Op 1 juli start Jeffrey Wolvekamp als directeur Yellowbrick Nederland. In 2012 trad Wolvekamp als Sales Manager in dienst bij Yellowbrick en in 2013 benoemd tot Commercieel Manager. Bij deze laatste functie lag de focus op visieontwikkeling, groeistrategie, het signaleren van nieuwe kansen en het starten van nieuwe samenwerkingsverbanden met als doel de marktpositie van het bedrijf verder uit te bouwen. Als directeur gaat Wolvekamp zich focussen op een 100% acceptatie van het bricken door gemeenten én eindgebruiker. Wolvekamp volgt Wilbert Witkamp op die in 2013 Marcom directeur werd van de International Holding Brick Parking.

Wolvekamp: “Het geeft me een enorm gevoel van trots om richting te mogen geven aan een onderdeel van een familiebedrijf dat al sinds 1927 bestaat. Bij Yellowbrick kennen we geen anonieme aandeelhouders, maar hebben we direct contact met de familie, de lijnen zijn kort en dat maakt dat we allemaal heel betrokken zijn. Dat stimuleert mij nog meer om zeer innovatieve en onderscheidende producten en diensten te ontwikkelen waarmee wij onze klanten verassen.”

Gezonde groei
Een gezonde groei realiseren en de drang om continu te willen verbeteren is voor Wolvekamp een rode draad op zowel het zakelijke als persoonlijke vlak. Gezonde groei van persoon en bedrijf, privé én zakelijk, zijn voor Wolvekamp onlosmakelijk met elkaar verbonden. “De ervaringen en meningen van klanten en medewerkers zijn voor mij essentieel om samen de gezonde groei van Yellowbrick te waarborgen en verder uit te breiden,” aldus Wolvekamp.

Over Jeffrey Wolvekamp
Na zijn bachelors degree in European Business Administration behaald te hebben in mei 2001, heeft Wolvekamp een in-company traineeship doorlopen bij Rabobank Nederland. Na verscheidene functies bij ABN Amro maakte Wolvekamp kennis met de innovaties op het gebied van betalingsverkeer en het contactloos en mobiel betalen. In 2012 vertrok hij naar Yellowbrick om als Sales Manager een nieuwe uitdaging aan te gaan. Vanaf 1 juli 2014 is Wolvekamp directeur van Yellowbrick.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!