Yellowbrick is hoofdsponsor van Nederlands ultimate beach frisbee team

Cirkels_13

Yellowbrick is hoofdsponsor van het Nederlands ultimate beach frisbee team. Het mixt team bestaat uit 17 mannen en vrouwen. Wat is ultimate beach frisbee?Ultimate frisbee is een snel groeiende en spectaculaire teamsport, die in de jaren zestig in de VS is ontstaan. Ultimate is de enige teamsport waarbij zelfs op het niveau van het wereldkampioenschap geen scheidsrechter aanwezig is. Door het sponsorschap toont Yellowbrick haar maatschappelijke betrokkenheid en verbindt zich aan de sport ultimate frisbee. Lees hier het persbericht.

Cirkels_14

Yellowbrick is hoofdsponsor van het Nederlands ultimate beach frisbee team. Het mixt team bestaat uit 17 mannen en vrouwen.

Wat is ultimate beach frisbee?
Ultimate frisbee is een snel groeiende en spectaculaire teamsport, die in de jaren zestig in de VS is ontstaan. Ultimate is de enige teamsport waarbij zelfs op het niveau van het wereldkampioenschap geen scheidsrechter aanwezig is.

Door het sponsorschap toont Yellowbrick haar maatschappelijke betrokkenheid en verbindt zich aan de sport ultimate frisbee.

Lees hier het persbericht.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!