Yellowbrick klanten kunnen vanaf nu in meer dan 160 ParkBee locaties parkeren

Cirkels_13
parkeerpaal

Ondanks de grote parkeerdruk op straat is er in parkeergarages nog sprake van veel onderbezetting. Daarom maakt Yellowbrick parkeergarages van kantoren, hotels en winkelcentra direct toegankelijk voor haar klanten. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met ParkBee. Dankzij deze samenwerking tussen ParkBee en Yellowbrick kunnen Yellowbrick klanten vanaf nu bij meer dan 160 ParkBee locaties in heel Nederland parkeren. De slagboom kan met de Yellowbrick app geopend worden. Ongeveer 30% van de parkeergarages van bedrijfsgebouwen staat structureel leeg en ook publieke parkeergarages kampen op veel tijden met een grote onderbezetting. Yellowbrick en ParkBee streven ernaar om optimaal gebruik te maken van parkeergarages en maken deze ruimten daarom toegankelijk tegen een betaalbaar tarief. Er zijn locaties beschikbaar door heel Nederland, met het merendeel in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag en dit aantal is groeiende. Parkeren met Yellowbrick en ParkBee is vele malen goedkoper dan bij andere garagelocaties en ook…

Cirkels_14

Ondanks de grote parkeerdruk op straat is er in parkeergarages nog sprake van veel onderbezetting. Daarom maakt Yellowbrick parkeergarages van kantoren, hotels en winkelcentra direct toegankelijk voor haar klanten. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met ParkBee.

Dankzij deze samenwerking tussen ParkBee en Yellowbrick kunnen Yellowbrick klanten vanaf nu bij meer dan 160 ParkBee locaties in heel Nederland parkeren. De slagboom kan met de Yellowbrick app geopend worden.

Ongeveer 30% van de parkeergarages van bedrijfsgebouwen staat structureel leeg en ook publieke parkeergarages kampen op veel tijden met een grote onderbezetting. Yellowbrick en ParkBee streven ernaar om optimaal gebruik te maken van parkeergarages en maken deze ruimten daarom toegankelijk tegen een betaalbaar tarief.

Er zijn locaties beschikbaar door heel Nederland, met het merendeel in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag en dit aantal is groeiende. Parkeren met Yellowbrick en ParkBee is vele malen goedkoper dan bij andere garagelocaties en ook ten opzichte van straat parkeren kan het voor Yellowbrick klanten zelfs 30 tot 50% goedkoper zijn.

Yellowbrick directeur Jeffrey Wolvekamp: “Wij zijn de samenwerking aangegaan omdat wij klanten voordeliger en makkelijker willen laten parkeren. Nu kunnen klanten eenvoudig via de app in meer dan 160 ParkBee garages parkeren. Door het tonen van actuele beschikbaarheid in de parkeerapp dragen wij bij aan het verminderen van zoekverkeer en een betere benutting van de beschikbare ruimte.”

Ook voor ParkBee is deze nieuwe samenwerking een grote stap, aldus Wouter de Bruijne, Commercieel directeur ParkBee. “Het is onze drijfveer om parkeergarages verder te digitaliseren en daarmee naar een optimale bezetting te gaan en steeds meer auto’s uit het straatbeeld te laten verdwijnen. Door de samenwerking met Yellowbrick bereiken we een grote nieuwe gebruikersgroep en kunnen we gericht onze locaties beschikbaar maken.”

Update de Yellowbrick-app om toegang te krijgen tot alle ParkBee locaties.

Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!

Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Group 3317@4x

0

Reviews
Group 3317@4x

0

Downloads
Hand mobile

Parkeer,
klik,
Yellowbrick!