Ondernemer van de maand – April

Maarten Mulder is de eigenaar van M Media Videoproducties en is de ondernemer van de maand april. Hij is een ondernemer in hart en nieren en heeft een grote passie voor video. Hij weet als geen ander hoe je een film produceert die precies past bij je bedrijf.

M Media bestaat al sinds 2000 en viert dit jaar dus haar 15 jarig jubileum. M Media is gespecialiseerd in videoproducties, zowel film als animatie. Zij verzorgen het gehele productieproces en denken met je mee, zodat de video doeltreffend wordt ingezet en alle kansen benut worden. Video is een enorme groeimarkt. Maar ook een markt die veel concurrentie kent van studenten en starters. Toch begint een goede film of animatie vaak met een kort en krachtig idee. Dat is waar M Media mee begint, een goede brainstorm is de basis van een succesvolle film.

Omdat M Media vaak werkt op verschillende locaties is Yellowbrick echt een uitkomst. Het is onwijs handig om middels de Yellowbrick-app te parkeren. “Ook achteraf scheelt het, geen gerommel achteraf met parkeerbonnetjes, maar alles simpel op één factuur ”, aldus Maarten Mulder.