Ondernemer van de maand – Augustus

Easy2Begin houdt zich bezig met IT, vanaf computerreparaties aan huis t/m VoIP telefonie, camerabeveiliging online, netwerken aanleggen etc. Easy2Begin levert ook internet en heeft zowel particuliere als zakelijke klanten. Easy2Begin is opgericht in 2010 door Rob Bosman (1962) en Erica Goetzee (1958). Zij hebben een klantenbestand opgebouwd van meer dan 80 zakelijke klanten in uiteenlopende branches en meer dan 1300 particuliere klanten. Easy2Begin is aangesloten bij het Experteam dat aanbevolen wordt door de KPN en is reseller van verschillende softwareproducten en partner van Microsoft.

Easy2Begin is gevestigd in Spijkenisse en werkt voornamelijk in de regio Spijkenisse-Rotterdam. Easy2Begin is pas verhuisd naar een grotere ruimte in een gezamenlijk kantoorpand.

Yellowbrick feliciteert Easy2Begin met de titel ‘Ondernemer van de Maand’. Om onze diensten te blijven verbeteren vroegen wij Easy2Begin naar eventuele suggesties. Het antwoord is: “Nee, ik heb geen suggestie. Ik vind Yellowbrick een perfect systeem, zeker op de smartphone!”