Ondernemer van de maand – Maart

UwPersvoorlichter werkt met een vaste kern van drie persvoorlichters en een flexibele schil van persvoorlichters, tekstschrijvers en journalisten.
UwPersvoorlichter is de brug tussen het MKB (maar ook verenigingen) en de media en vice versa. Ze zorgen zeer planmatig voor een regelmatige benadering van de media, hebben veel contact met journalisten en werken op deze wijze aan het ‘branden’ van de naam bij de media en de doelgroep.Ze zijn eigenlijk nieuws-verkopers.
Voor zo’n vijftien bedrijven in het MKB zijn zij de externe afdeling persvoorlichting – 24/7. Ze zorgen voor het vergroten van de naamsbekendheid of versterken van de expertstatus en onderhouden de mediacontacten namens de klant.
Andere organisaties maken gebruik van hun expertise bij het in de markt zetten van een product of dienst of als ze een evenement hebben of bijvoorbeeld iets te vieren.
Ze zijn goed in wat ze doen omdat ze meedenken met de klant in de verschillende vormen van free publicity en aan de andere kant denken ze mee met de media in welk nieuws interessant kan zijn voor hun krant, programma, magazine of website.

“Voor mij als ondernemer is Yellowbrick super handig! Ik hoef nooit meer na te denken of ik wel kleingeld bij me heb én ik kan ontspannen blijven als een afspraak bijvoorbeeld uitloopt. En ik weet dat ik in (bijna) heel Nederland kan parkeren.” Aldus Marike Timmermans.