Ondernemer van de maand – Maart

Henk Grifhorst van ‘T SCHOOLTJE tiener- en kindermode is de ondernemer van de maand.‘T SCHOOLTJE bestaat al sinds februari 1973. Zij zijn ooit gestart met een winkel van 4 m2 als één van de eerste kinderboetiekjes in Nederland. Dit werd al gauw te klein en zijn zij verhuisd naar een grotere locatie op de Overtoom in Amsterdam. Met een enorme kleding -en schoenencollectie van verschillende merken is ’T SCHOOLTJE de kindermodezaak in Nederland die een totaalbeeld geven van de mode voor kinderen. Een brede klantenkring bestaande uit ‘de klant om de hoek uit de Jordaan’ t/m ‘de Koninklijke familie van Brunei.’

Henk Grifhorst maakt vooral gebruik onze dienst ‘bezoekersparkeren’. Vandaag verscheen een mooi artikel in De Telefgraaf van Henk Grifhorst met de titel ‘Winkeliers vergoeden parkeerkosten klant’. De ondernemer vertelt creatief te moeten zijn om niet zonder klanten te komen zitten, aangezien de gemeenten de tarieven blijven verhogen. Lees hier het volledige krantenartikel.

De kindermodezaak ’T SCHOOLTJE is gevestigd in het hartje van Amsterdam. De combinatie van én een parkeerplek vinden én een werkende parkeerautomaat, kan klanten weerhouden. Henk Grifhorst wil zijn klanten belonen en vergoed de parkeerkosten van de klant met de dienst van Yellowbrick. Bij binnenkomst geven de klanten het kenteken door aan de winkelier, die vervolgens het parkeren start. Na het verlaten van de winkel wordt de parkeertransactie weer gestopt. De maandelijkse Yellowbrick-factuur kan Henk van zijn bedrijfskosten aftrekken. ’T SCHOOLTJE houdt op deze manier tevreden klanten.