Ondernemer van de maand – Mei

Brian Adriaanse is ondernemer van de maand mei, hij is eigenaar van BPA Nederland. BPA Nederland is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van evenemententechniek. De vier grootste werkgebieden beslaan Licht, Geluid, Video en Podiumtechniek. Ze zijn een gecertificeerd bedrijf en beschikken over alle benodigde diploma’s en vergunningen. Hierdoor staan zij garant voor de beste kwaliteit van materialen en de modernste technieken waardoor de klant kan genieten van een uitstekende service. Bovendien is de klant verzekerd dat BPA de hoogste veiligheidsnormen in acht nemen.

Het doel van BPA Nederland is om de klant een buitengewone ervaring te geven. Of het nu gaat om een feest, een opbouw of het inregelen van licht en geluid of een opdracht met de complete verzorging van A tot Z, bij BPA behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.

Brian vindt Yellowbrick heel erg handig omdat hij bij al zijn zakelijke afspraken makkelijk kan parkeren met de Yellowbrick app. Geen gedoe met kleingeld of pinnen bij de automaat maar snel en makkelijk bricken.