Ondernemer van de maand – Oktober

Michiel heeft Joel Goudsmit genomineerd als ondernemer van de maand. Joel is de oprichter van Club Judge. Als oprichter zorgt hij voor werkgelegenheid in de leukste branche van Nederland!

Wat is Club Judge?
Club Judge is een internationaal uitgaansplatform gericht op de stapper die graag ervaringen wil delen over clubs en events. Onder het motto ‘You be the Judge!’ wordt het Club Judge keurmerk gevormd door de stapper. Inmiddels bestaat de organisatie al 10 jaar en telt gemiddeld 30 medewerkers.

Club Judge groeit
Club Judge was al hét platform voor uitgaan in Nederland, België en Ibiza. Vanaf 29 november kunnen party people waar ook ter wereld een profiel aanmaken op clubjudge.com. De judges delen hun ervaringen over clubs en events en drukken via Club Judge hun stempel op de uitgaansscene. En dat alles wereldwijd!

De medewerkers van Club Judge maken graag gebruik van Yellowbrick. Het scheelt hun een hoop tijd, omdat het niet meer nodig is om naar de parkeermeter te lopen, maar simpelweg het parkeren starten en stoppen via de mobiele telefoon. Zij vinden deze situatie een stuk eerlijker doordat zij alleen betalen voor de minuten die zij gebruiken.

Tot slot bedanken wij Michiel voor zijn inzending en wensen wij alle medewerkers Club Judge succes met de uitbreiding en parkeergemak toe.