Ondernemer van de maand – September

Eigenaar Nick Blok combineert zijn opleidingen grafisch management, binnenhuisarchitectuur en bouwkunde met zijn opgedane ervaring in de wereld van natuursteen, en heeft daarom Bloq natural stone opgezet. Het concept is simpel; geen grote dure showroom of een beperkt assortiment, maar alleen kwaliteit en service leveren met natuursteen producten geïmporteerd uit land van herkomst. Bloq natural stone staat voor kwaliteit en service. Een kwaliteit die toonaangevend is in de natuursteen markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Door het vele voorbereidende werk van Nick, denk hierbij aan het maken van de 3D en productietekeningen, is er een nauwe samenwerking ontstaan met toonaangevende natuursteen bedrijven wereldwijd. Mede hierdoor kan er vaak een korte levertijd van 2,5 week inclusief transport gehanteerd worden. Een uniek concept, met een uniek resultaat. Bloq natural stone is onderdeel van a tre natuursteen, en is opgezet om de landsgrenzen te overschrijden.

Natuursteen is in de bouw een luxeproduct. We kunnen ‘steen en been klagen’ over de huidige financiële crisis, maar dat past niet in de bedrijfsfilosofie. Met kwaliteit, service, en lage kosten probeert Bloqstone zijn marktaandeel in de natuursteenwereld te vergroten, wat tot op heden erg goed lukt. Vanaf volgende maand dus ‘the U.K.’ en met veel aanvragen in Spanje (Ibiza), Zwitserland en Zuid-Frankrijk ook snel de rest van Europa!

Nick verdient de titel ‘Ondernemer van de Maand’, omdat hij deze maand de website www.bloqstone.nl heeft gelanceerd, tezamen met een naamswijziging van het bedrijf. Voorheen ‘a tre natuursteen’ is nu ‘Bloqstone’ geworden. Dit omdat Nick grootse plannen heeft om de landsgrenzen te overschrijden. Zo komt er volgende maand een engelstalige .co.uk website om met name de natuursteenmarkt in London te veroveren.

Nick heeft veel architecten als klanten in de grote steden. “Parkeren is hier een drama, maar Yellowbrick verlicht de parkeerstress enigszins met de handige service”, aldus Nick. De administratie is een stuk makkelijker geworden zonder losse parkeerbonnetjes.

Yellowbrick feliciteert Nick met de titel ‘Ondernemer van de Maand’.